Reservdelsmedarbetare / Verkstadscoach

Reservdelsmedarbetare / Verkstadscoach

Vill du arbeta på ett företag som växer och som ger dig möjligheter att utvecklas, samtidigt som du har ett intresse för ledarskap och motiveras av att engagera människor i din omgivning? Då är det kanske dig vi söker som reservdelsmedarbetare/verkstadscoach till Bilia BMW/MINI i Nacka.

Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Bildelsfunktionen arbetar med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör. I rollen som reservdelsmedarbetare/verkstadscoach styr du det dagliga arbetet kring och stöttar medarbetare inom bildelsfunktionen i stort som smått för att göra varje dag effektiv och lönsam. Med hjälp av olika uppföljningsverktyg och veckomöten coachar du en grupp medarbetare för att dessa ska kunna nå uppsatta ekonomiska mål, göra kunderna nöjda och skapa bra gruppdynamik. I arbetet ingår också en del administration.

Vad vi önskar av dig

Du har tidigare erfarenhet inom personal- och resultatansvar. Du har ett utpräglat ordningssinne och kvalitetskänsla. Du har även biltekniska kunskaper och tidigare erfarenhet som servicetekniker, mekaniker eller motsvarande. Du har god datavana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en ödmjuk och lyhörd person som har förmågan att engagera din omgivning i både med- och motgångar. Du är resultatfokuserad och förstår betydelsen av att få dina medarbetare att sträva mot gemensamma mål, där du är väl medveten om att glada medarbetare och glada kunder är en förutsättning för en lönsam organisation. Du har en administrativ förmåga och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att din avdelning ska flyta på så bra som möjligt.

Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en föräldravikariat på heltid och är placering är på Bilia BMW/MINI i Nacka. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Gunnar Elfstrand
Telefon 010-497 65 09
Område Nacka
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com