Arbetsledare ByggOle - Saltsjö-Boo

Arbetsledare ByggOle - Saltsjö-Boo

Bygg-Ole startade 1945 och är idag en
av de ledande byggmaterialhandlarna i stor-Stockholm. Årsomsättningen uppgår till drygt 700 mkr och antalet anställda är ca 200. Verksamheten har fyra anläggningar, varav två proffsanläggningar i Saltsjö-Boo och Märsta och därutöver två byggvaruhus i Nacka och Värmdö. Bygg-Ole är sedan den 1 december
2018 helägt av Beijer Byggmaterial AB.Läs mer på www.byggole.se

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges
största helägda bygghandelskedja med 73 byggvaruhus över hela Sverige. Beijer
Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer
Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige och Finland.

Roll vi erbjuder:
Bygg-Ole Saltsjö-Boo söker nu en operativ Arbetsledare som kommer att ansvara för personal, lagret och bemanning av lagerverksamheten.
Som arbetsledare har du ett team på 16 engagerade medarbetare som du arbetar tätt samman med. Dessa är fördelade på två pass, morgon och kväll. Du kommer ansvara för att coacha och agera föredömligt, både gentemot ditt team, övriga anställda och mot kunder. Vi ser att du är tydlig i ditt ledarskap och säkerhetsställer att din arbetsgrupp har god förståelse för resultat,
KPI-åtgärder samt bra prestation. I tjänsten ingår även ett ansvar för hälsa och säkerhet samt att vara kontaktperson gentemot larmbolag.
Tjänsten är operativ vilket betyder att du delar av dagen plockar, lastar bilar eller tar emot leveranser från leverantörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ansvaraför bemanning av lagerpersonal samt leda och fördela arbetet på lagret
 • Ansvaraför personalrelaterade frågor kring ledighet, lönerevision, prestations- och utvecklingsdialog mm.
 • Verka föratt lagret når uppsatta KPI:er och levererar enligt plan, löpande uppdatera samt informera personalen om verksamhetskritiska KPI:er.
 • Dagligencoacha och leda lagerpersonal så arbetet kan utföras på optimalt sätt
 • Operativauppgifter såsom plock, lastning av lastbilar, godsmottagning etc.
 • Arbetatillsammans med Lagerchef för att förbättra måltalen inom lageromsättnings-hastighet, produktivitet och kostnader.
 • Initieraoch driva det kontinuerliga förbättringsarbetet för att effektivisera lager-optimering samt initiera nya projekt i lagerverksamheten.
 • Bidra till optimering av materialstyrning, materialflöde och godshantering.
 • Hållaveckomöten med lagerpersonal för att informera dem om verksamheten.
Kvalifikationer och egenskaper vi söker:
Som
ledare på Bygg-Ole/Beijer vill vi att du har förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra.
Vi vill också att du är:
 • Ansvarstagandeoch tydlig i din kommunikation och förväntan
 • Förändringsbenägenoch har förmåga att inspirera och engagera dina medarbetare
 • Är enlagspelare med förmåga att både skapa och vidhålla goda relationer och kan fira framgångar och belöna bra insatser
 • Prestigelösi ditt ledarskap är van att arbeta med feedback
 • Erfarenhet från försäljning B2B inom byggvaruhandeln eller liknande bransch är starkt meriterande liksom erfarenhet av WMS-system(Warehouse Management System).Du måste också behärska svenska i tal och skrift samt engelska i tal.
Nästa steg:
Vi kommer löpande ta emot ansökningar. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. I processen ingår telefonintervju, intervju och tester. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placeringsort Saltsjö-Boo. Har du frågor kring tjänsten eller processen kontakta Ulrika Ledmyr, HR-chef Bygg-Ole 08-601 12 14 eller Linda Jacobsen Kohl, HR Partner Beijer Byggmaterial, tfn 075 2412161.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 3 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.