Arbetsledare Beijer/Bygg-Ole Saltsjö-Boo

Arbetsledare Beijer/Bygg-Ole Saltsjö-Boo

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor! Vi söker därför en driven och engagerad Arbetsledare att komplettera befintligt lagerteam med! Trivs du inom lager och vill utvecklas inom ledarskap? Då är detta något för dig!

Arbetsbeskrivning

Bygg-Ole Saltsjö-Boo söker nu en Arbetsledare som kommer att ansvara för personal, lagret och bemanning av lagerverksamheten. Som arbetsledare har du ett team på 12 engagerade medarbetare som du arbetar tätt samman med. Dessa är fördelade på två pass, morgon och kväll. Du kommer ansvara för att coacha och agera föredömligt, både gentemot ditt team, övriga anställda och mot kunder. Vi ser att du är tydlig i ditt ledarskap och säkerhetsställer att din arbetsgrupp har god förståelse för resultat, KPI-åtgärder samt bra prestation. I tjänsten ingår även ett ansvar för hälsa och säkerhet samt att vara kontaktperson gentemot larmbolag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ansvara för bemanning av lagerpersonal samt leda och fördela arbetet på lagret
 • Ansvara för personalrelaterade frågor kring ledighet, lönerevision, prestations- och utvecklingsdialog mm.
 • Verka för att lagret når uppsatta KPI:er och levererar enligt plan, löpande uppdatera samt informera personalen om verksamhetskritiska KPI:er.
 • Dagligen coacha och leda lagerpersonal så arbetet kan utföras på optimalt sätt
 • Arbeta tillsammans med Lagerchef för att förbättra måltalen inom lageromsättnings-hastighet, produktivitet och kostnader.
 • Initiera och driva det kontinuerliga förbättringsarbetet för att effektivisera lager-optimering samt initiera nya projekt i lagerverksamheten.
 • Bidra till optimering av materialstyrning, materialflöde och godshantering.
 • Hålla veckomöten med lagerpersonal för att informera dem om verksamheten.
Kvalifikationer och egenskaper vi söker:

Som ledare på Bygg-Ole/Beijer vill vi att du har förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare.

Vi vill också att du är/har:
 • Dokumenterade ledarerfarenheter i bagaget
 • Gedigen erfarenhet inom lager
 • Ansvarstagande och tydlig i din kommunikation och förväntan
 • Förändringsbenägen och har förmåga att inspirera samt engagera dina medarbetare
 • Är en lagspelare med förmåga att både skapa och vidhålla goda relationer med kunder samt medarbetare
 • Prestigelös i ditt ledarskap
Erfarenhet från försäljning B2B inom byggvaruhandeln eller liknande bransch är starkt meriterande.

Nästa steg:

Vi kommer löpande ta emot ansökningar och kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. I processen ingår telefonintervju, intervju och tester. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placeringsort Saltsjö-Boo. Har du frågor kring tjänsten eller processen kontakta Denise Nilsson, HR Specialist Beijer Byggmaterial, denise.nilsson@beijerbygg.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.beijerbygg.se/privat/sv/om-beijer-bygg/jobba-hos-oss
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.