Verkstadscoach till Skadeverkstad

Verkstadscoach till Skadeverkstad

Har du stort intresse för service och coaching samtidigt som du vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Nu söker vi en coach med fokus på produktion till vår skadeverkstad i Nacka.Bilia har ett stort fokus på att öka jämställdheten inom bilbranschen och är därför är vi väldigt positiva till kvinnliga sökande. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

På Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta och som blivande medarbetare är det därför av största vikt att du kan identifiera dig med dessa. För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll som coach på skadeverkstaden kommer du coacha och leda medarbetare utifrån uppsatta mål. Vidare kan du komma att vara delaktig i medarbetarsamtal, rekryteringar, introduktion av nyanställda och rehabilitering. Du har dagliga möten med personalen där du fokuserar på att skapa en VI-känsla i gruppen och genom information och återkoppling planerar du dagens verksamhet för att den ska bli så effektiv som möjligt.

I ditt arbete ingår att möta kunder och rådgöra med de gällande deras behov av reparation samt slutkontrollera och kvalitetssäkra skadeprocessen. I samråd med lackverkstad planerar du in bilarna så att dessa är färdigställda inför leverans till kund. Du är med och hanterar inköp, fakturering i Tacdis, tillägg och omräkning av kalkyler samt hanterar eventuella backjobb. Du bör ha en god kommunikativ förmåga då du kontinuerligt rapporterar till verkstadschef samt har kommunikation med externa kontakter vid behov.

Kompetenskrav
Vi vill att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder och medarbetare. B-körkort, god datorvana är ett krav. Erfarenhet och/eller kunskap om skadeprocessen är av stor betydelse. Det är meriterande med grundläggande kunskaper i CABAS samt i Tacdis.

Personliga egenskaper
  • Du är en ödmjuk och lyhörd person som har förmågan att engagera medarbetarna i både med- och motgångar.
  • Du värdesätter ett väl fungerande samarbete både internt och externt samt ser betydelsen av att ha en väldigt god sammanhållning och team-känsla.
  • Du har ett stort intresse för service och därmed förmågan att skapa och vårda kundrelationer med såväl kunder som kollegor.
  • Du har en administrativ förmåga och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att verksamheten ska flyta på så bra som möjligt.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid på Bilia Nacka. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christoffer Wikström
Telefon 010-497 08 01
Område Nacka
Yrkesroll Fordon, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.