Bilförsäljare

Bilförsäljare

Älskar du att göra affärer? Är du en tävlingsmänniska med vinnarskalle och affärssinne samtidigt som du brinner för kundrelationer? Då är du den vi söker! Bilia satsar på tillväxt och söker nu en bilförsäljare med inriktning på begagnade bilar till Bilia i Nacka. Vi erbjuder dig ett spännande arbete och ger dig chansen att arbeta med attraktiva bilmärken.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du arbetar med konsumentförsäljning med framförallt begagnade personbilar och är ansvarig genom hela affären. Dina kunder är främst privatkunder. Du jobbar efter Bilias kundlöfte som syftar till att vi ska erbjuda kunden allt de behöver för sitt bilägande såsom finansiering, försäkring, serviceabonnemang och försäljning av tillbehör. Du kommer att vara medansvarig i bilhallen och alltid jobba för en säljande bilhall.

Kompetenskrav
  • Eftergymnasial utbildning
  • En gedigen vana av försäljning med dokumenterat höga försäljningsresultat
  • Krav på B-körkort
Personliga egenskaper
För att du ska bli en framgångsrik konsumentsäljare måste du vara driven och resultatinriktad samtidigt som du är en lagspelare med vinnarskalle. Du ska ha förmågan och viljan att hitta den bästa lösningen för dina kunder. Det är en självklarhet för dig att arbeta proaktivt och skapa nya affärsmöjligheter och underhålla relationen till dina kunder. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör, som hur du gör, och det är viktigt att du vill arbeta efter Bilias vision – att bli branschens bästa servicebolag. Varje dag jobbar du kontinuerligt efter våra kärnvärden: Intresse, Tillgänglighet och Attraktivt biläggande.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid på Bilia i Nacka. Arbetet är även förlagt till varannan lördag och söndag. Vi frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.