Verkstadscoach

Verkstadscoach

Brinner du för kundservice och coaching samtidigt som du tycker om teknik? Då är det kanske dig vi söker. Nu söker vi en verkstadscoach till Bilia Group i Nacka som vill arbeta med varumärket BMW. Vi söker dig som har kundfokus och högklassig service som dina främsta egenskaper och vi ser gärna kvinnliga sökande. Som medarbetare på Bilia arbetar vi enligt värdeorden engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Som Verkstadscoach på Bilia Group är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I den här rollen som verkstadscoach styr du det dagliga arbetet och planerar samt fördelar alla arbeten för en arbetsgrupp av tekniker som arbetar med varumärket BMW. Du har personalansvar och stöttar serviceteknikerna i stort som smått för att göra varje dag effektiv och lönsam. I arbetet ingår även administrativa arbetsuppgifter.

Kompetenskrav
  • Vi vill att du ska ha goda tekniska kunskaper inom fordonsservice.
  • Du behärskar god svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll är meriterande.
  • God datorvana är ett krav.
Personliga egenskaper
  • Du är en ödmjuk och lyhörd person som har förmågan att engagera medarbetarna i både med- och motgångar.
  • Du värdesätter ett väl fungerande samarbete och ser betydelsen av att ha en god sammanhållning och team-känsla.
  • Du har ett stort intresse för service och därmed förmågan att skapa och vårda relationer med såväl kunder som kollegor.
  • Du har en administrativ förmåga och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att verksamheten ska flyta på så bra som möjligt.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare, med inledande 6 månaders provanställning, på heltid på vår anläggning i Nacka. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Rickard Söderblad
Telefon 010-497 65 10
Område Nacka
Yrkesroll Fordon, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.