Verkstadscoach

Verkstadscoach

Vill du utvecklas i ett expanderande bolag, samtidigt som du har ett intresse för ledarskap och motiveras av att engagera människor i din omgivning? Då är det kanske dig vi söker! Bilia Group söker nu fler engagerade medarbetare som tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag! Nu söker vi en verkstadscoach/teamledare till BMW i Nacka. Som ledare på Bilia arbetar vi enligt värdeorden engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Det är därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Du ansvarar för den dagliga driften på din avdelning, vilket innebär fullt personal-, budget-, och resultatansvar.
  • För att återkoppla, ge information och planera dagens verksamhet effektivt håller du dagliga möten med din personal.
  • Vidare jobbar du kontinuerligt för en stark organisation med gott samarbete avdelningarna emellan och du rapporterar löpande till servicemarknadschefen.
Kompetenskrav
För denna tjänst vill vi att du ska ha erfarenhet av arbete som har inneburit personal- och resultatansvar, där framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat finns dokumenterade. Det krävs det också att du har branscherfarenhet och biltekniska kunskaper.

Personliga egenskaper
  • Du är en ödmjuk och lyhörd person som har förmågan att engagera din omgivning i både med- och motgångar.
  • Du är resultatfokuserad och förstår betydelsen av att få dina medarbetare att sträva mot gemensamma mål, där du är väl medveten om att glada medarbetare och glada kunder är en förutsättning för en lönsam organisation.
  • Du har ett stort intresse för service och därmed förmågan att skapa och vårda kundrelationer med såväl kunder som kollegor.
  • Du har en administrativ förmåga och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att din avdelning ska flyta på så bra som möjligt.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid på Bilia Group i Nacka.

Vi vill gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll HR & Personal, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 300 medarbetare på 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har nio nybilsmärken: Volvo, BMW, Ford, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, Mini, och Dacia. 2016 omsatte Biliakoncernen ca 24 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.