Kontraktsadministratör till Atlas Copco Compressor AB

Kontraktsadministratör till Atlas Copco Compressor AB

Vill du arbeta med administration inom ett starkt internationellt företag ihop med ett glatt gäng? Gillar du en arbetsplats med rak kommunikation, högt i tak och som ger goda utvecklingsmöjligheter Då är tjänsten som Kontraktsadministratör på Atlas Copco Compressor AB rätt för dig! Vi söker nu en noggrann, driven och kundorienterad Kontraktsadministratör.

Arbetsuppgifter
I rollen som Kontraktsadministratör arbetar du med administration av servicekontrakt i SAP. Uppgifterna består utav upplägg av nya kontrakt, revideringar, avslut och löpande avtalsfakturering. Men också;
  • Registrering av nytecknade avtal
  • Stänga avtal i vårt ERP system, SAP
  • Förlänga, indexera och fakturera avtal
  • Revidera och korrigera avtal i SAP -baserat på input från interna avdelningar och finansiellt läge
  • Initiera och medverka i ständiga förbättringar av processflöden och funktioner, i det egna arbetet och mellan avdelningar inom företaget
  • Delaktighet i projektarbeten
  • Daglig hantering av masterdata

Vem är du?
Vi ser att du som söker har minst gymnasieutbildning inom relevant område och några års arbetslivserfarenhet från en liknande befattning. Du har ett tekniskt intresse och en vana av att sätta dig in i olika IT- och affärssystem. Kunskaper inom SAP och MS Office är ett krav. Vidare talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska.

Som person drivs du av administrativt arbete, är noggrann, engagerad, strukturerad och kommunikativ. Du trivs med att arbeta under ett varierande arbetstempo och ditt synsätt karaktäriseras av en proaktivitet och flexibilitet med helhetssyn. Vidare uppskattar du att arbeta såväl självständigt som i grupp och du har en god förmåga att bygga relationer internt som externt. Vi välkomnar glatt vår nya medarbetare!

Låter det som något för dig?
Stämmer detta in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 15 november. I din ansökan ber vi dig inkludera ett CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina, tel. 073 073 53 71.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Viktoria Shakalina
Telefon 073 073 53 71
Område Nacka
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.atlascopco.com/sv-se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atlas Copco Compressor AB är det svenska försäljningsbolaget för tryckluftslösningar till kunder inom bl.a. pappers- och massa industri, verkstadsindustri, livsmedelstillverkning, läkemedelsindustri och sjukvård. Vi tillhandahåller kompletta lösningar där vi förser kunden med effektivt utnyttjande av sin tryckluftanläggning. Från första affärskontakt till färdig anläggning finns vi där för kunden med leverans av vårt kunnande inom såväl maskinutrustning som serviceprodukter. Atlas Copco Compressor är med sitt breda program av kvalitetsprodukter med hög tekniknivå, marknadsledande i Sverige och stora delar av världen.