Serviceinriktad reparatör till Saltsjöbanan

Serviceinriktad reparatör till Saltsjöbanan

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt - dygnet runt - fram och tillbaka
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik - Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Miljö och säkerhet är viktiga delar av människors vardag och som ett led i detta pågår utbyggnad av spårtrafiken i Stockholm.

Underhållsavdelningen på Neglingedepån sköter service och underhåll på vagnar C10/C11 för Saltsjöbanan. Vi söker nu en serviceinriktad reparatör till depån. Är du en säkerhetsmedveten person som gillar att ge service och vill vara en del av ett härligt team är det här arbetet perfekt för dig!

Din uppgift

Som reparatör underhåller och reparerar du Cx-vagnar enligt gällande föreskrifter och instruktioner. Du registrerar utfört underhåll i vårt underhållsdatasystem Sap/. Du ingår i ett team som tillsammans ansvarar för att leverera trafiksäkra vagnar ut i trafik. Arbetet utförs på vår depå i Neglinge och bedrivs i treskift där du kommer gå på tvåskift. Du kommer att få utbildning för behörighet att köra tåg inom depåområdet då viss rangering förekommer i arbetet.

Din bakgrund

Du har teknisk utbildning med elkunskaper som minst motsvarar treårigt gymnasium. Har du tidigare arbetat som reparatör av fordon är det en merit.

Datavana och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Säkerhet och service är grunden för vårt arbete och det är därför viktigt att du är noggrann och säkerhetsmedveten i allt du gör. Du har en god förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp. Du är serviceinriktad och ansvarstagande. För att komma i fråga för anställning måste du uppfylla de i Transportstyrelsens föreskrifter uppställda krav på hälsotillstånd.

Ansökningsprocess

Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2021-03-05. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför kvinnliga sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information Kontakta Verkstadschef Tony Yolki tel:072 180 45 02 . Fackliga företrädare är för Seko: Omid Bazgar: Tel 0739709285 och ST: Doris Philip. Tel:070 5642569
Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arriva Sverige AB
Hemsida http://www.arriva.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du som vi att kollektivtrafik är en viktig del i samhället och att den underlättar vardagen för många människor? Vill du kanske vara med och skapa en smidigare kollektivtrafik i Sverige? Då kan Arriva vara platsen för dig. Här kan du jobba på den nivå och i den roll som passar just för dig. Tillsammans med andra engagerade Arriva-medarbetare kan du vara med och skapa en effektiv kollektivtrafik för våra resenärer. Vad passar dig bäst? Arriva erbjuder många olika roller och specialistområden. Bussförare, tågförare, lokförare, konduktör, trafikvärd, kundvärd, mekaniker, trafik- och informationsledare samt personalplanerare är vanliga roller. Vi har också många som arbetar som chefer på olika nivåer, såväl på depåerna som på huvudkontoret. Dessutom har vi administrativa specialister som inköpare, ekonomer, business controllers, HR Business Partners, kommunikatörer, IT-support, verksamhetsutvecklare, kvalitets- och miljösamordnare samt säkerhetssamordnare. Känner du igen dig i någon roll?