Apotekschef till Orminge Centrum

Apotekschef till Orminge Centrum

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Orminge Centrum
Hos Apoteksgruppen Orminge Centrum får du möjlighet att leda en större personalgrupp på ett av våra viktigare apotek. Du får arbeta med ett gäng kompetenta kollegor i ett sammansvetsat team som har roligt tillsammans och stöttar och delar erfarenheter med varandra i vardagen. Vårt apotek är placerat inne i centrumet vilket leder till ett konstant kundflöde där vi har varierande kunder och ärenden vilket är roligt för oss som arbetar här då vi får använda mycket av vår kompetens. Apoteksgruppen Orminge är apotek i toppskick och ett av våra apotek som är i framkant vad gäller inredning och sortiment. Som apotekschef kommer du in i ett bra läge där du får möjlighet att utveckla affären och apotekets framtid.

Vi har öppet 09.00-19.00 på vardagar, 10.00-16.00 på lördagar och 11.00-16.00 på söndagar.

Din roll som Apotekschef
Vi söker nu en Apotekschef med farmaceutisk legitimation som har det övergripande ansvaret för resultat, försäljning, drift, kvalitet och medarbetare på ditt apotek. Ditt uppdrag är att styra verksamheten, inspirera dina medarbetare och säkerställa att ni gör det ni beslutat göra. För att nå dina mål coachar du dina medarbetare i deras dagliga arbete och i deras utveckling.

Du leder ett team om åtta som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse. Urval till intervjuer sker löpande, så tveka inte att kontakta oss!

Vad erbjuder vi dig?
Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig regionchef Leif Eriksson tel. 072-228 80 54.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Leif Eriksson
Telefon 072-228 80 54
Område Nacka
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.