Städare (hemstädning) - hemtjänst

Städare (hemstädning) - hemtjänst

Vi söker engagerad personal på deltid.

Vi söker ansvarsfulla medarbetare som ska arbeta i Nacka. I arbetsuppgifterna ingår främst städning hemma hos våra kunder, men även hjälp med fönsterputsning, tvätt och ibland strykning. Du ska även kunna utföra inköp av livsmedel och annat åt våra kunder. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och respektfullt i privata hem.

Du ska tycka om att städa och ser det som ett viktigt hantverk. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att städa och fönsterputsning i privata hem.

Som person bör du vara:
  • Serviceinriktad
  • Noggrann
  • Självständig
  • Ansvarsfull
  • Flexibel
  • Arbeta dagtid och körkort

Arbetet utförs normalt på dagtid på vardagar. Körkort B är ett absolut krav. Vi har företagsbilar och cyklar som vi använder för att transportera oss mellan våra kunder. Om du har tillgång till egen bil som används i tjänsten, blir du väl ersatt för det.

Vi söker även extrapersonal som vill jobba på timmar vid behov.

Du utgår från vårt kontor Ektorp centrum i centrala Nacka. Vi tror att du finns i närområdet så att resvägen inte blir belastande.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av städning i privata hem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig ett fritt, givande och härligt arbete. Vi ger alla våra nyanställda en mycket god introduktion så att du känner dig säker med dina arbetsuppgifter.

Känner du att du är rätt person, tveka inte att mejla oss ditt CV samt en kort presentation av dig själv. Ange om du har B-körkort. Märk din ansökan med STÄDNING HEMTJÄNST.

Välkommen med din ansökan till: jobb@annelieshemtjanst.se
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.annelieshemtjanst.se/
Sista ansökningsdag 4 mars (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Annelies Hemtjänstteam bedriver hemtjänst i Nacka på uppdrag av Nacka Kommun och är idag den största utföraren i kommunen. Våra medarbetare är undersköterskor och vårdbiträden. Vi är ett glatt gäng som utgår från kontor i Ektorp Centrum i Nacka. Vi har moderna miljövänliga el-hybridbilar, moderna el-cyklar och vanliga cyklar, arbetskläder, friskvårdsbidrag och arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman.