Personal med körkort till hemtjänsten

Om jobbet

Söker du ett fritt arbete under eget ansvar och har körkort?

Du har empati, är omtänksam, stresstålig, lyhörd och ärlig. Svenska språket klarar du i både tal och skrift obehindrat. Du brinner för att ta hand om andra människor som behöver omsorg och stöd i sin vardag och du vill få till en förändring i ditt nuvarande arbete. Då har vi jobbet åt dig i Nacka.

Heltid dagtid eller deltid kvällar med kravet att arbeta varannan helg samt att du har körkort. Arbetstider dag 07:15-16:15 alternativt kväll 14:45-22:45.

Du kan utgå antingen från Ektorp centrum eller Fisksätra centrum.

Vi kommer att ha en arbetstopp under juli och augusti månad, så är du exempelvis student och bara kan jobba under sommarmånaderna juni, juli och augusti är du varmt välkommen att söka dig till oss. Vi tror att du finns i närområdet så att resvägen inte blir belastande.

Vad vi erbjuder dig är ett fritt, givande och härligt arbete. Vi ger alla våra nyanställda en mycket god introduktion så att du känner dig säker med din uppgift ute hos våra äldre.

Annelies Hemtjänstteam bedriver hemtjänst i Nacka på uppdrag av Nacka Kommun och är idag den största utföraren i kommunen. Våra medarbetare är undersköterskor och vårdbiträden. Vi är ett glatt gäng som utgår från två kontor i Nacka, ett i Ektorp Centrum och ett i Fisksätra. Vi har företagsbilar, moderna el-cyklar, arbetskläder, friskvårdsbidrag och arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman.

Välkommen med din ansökan till:
jobb@annelieshemtjanst.se
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 aug

Om företaget

Annelies Hemtjänstteam AB är ett modernt och nytänkande vård- och omsorgsföretag som bedriver hemtjänst, ledsagning och avlösning för äldre och yngre personer på uppdrag av Socialtjänsten i Nacka kommun.

Vi erbjuder även hushållsnära tjänster med rut avdrag. Våra kunder ska känna sig väl bemötta och trygga genom kompetent och pålitlig personal som ger positiv vård och omsorg, i och utanför hemmet.

Vi har två kundnära kontor i Nacka, ett i Ektorp Centrum och ett i Fisksätra i Saltsjöbaden.


Hitta hit

Visa var