Ekonomiassistent till Nacka

Ekonomiassistent till Nacka

Andara söker en självgående och strukturerad ekonomiassistent till säljföretag inom detaljhandeln med kontor i Nacka. ArbetsuppgifterTill ekonomiavdelningen söker vi en ekonomiassistent på heltid. Det är en bred roll som erbjuder stor variation med ansvar för kund- och leverantörsreskontra och löpande bokföring.
Du rapporterar till ekonomiansvarig på företaget och ekonomiavdelningen består av 4 medarbetare.

KvalifikationerEtt krav för att axla rollen som ekonomiassistent att du har en gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi. Du har minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete inom ekonomi och redovisning och det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Hogia.
  • Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaperFör att trivas i rollen som ekonomiassistent tror vi att du är strukturerad och gillar ordning och reda. Som person är du noggrann och trygg. Du har förmågan att självständigt analysera och prioritera. Du har god samarbetsförmåga och bidrar till ett bra samarbetsklimat i gruppen. Du tar ansvar för och levererar alltid i god tid. Det är vidare viktigt att du är snabb att lära nytt och sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du bör vara en prestigelös person som kan hjälpa till där det behövs. Mer om företagetVår kund har både ett starkt kund- och medarbetarfokus. Företaget har skickliga och engagerade medarbetare som känner starkt gemenskap. Företaget återinvesterar i sin personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Mer om tjänsten
  • Tillsättning: enligt överenskommelse
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Nacka
Uppdraget är ett "hyrköpsuppdrag" och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till kundföretaget om båda parters så önskar.Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande. OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.