Servicetekniker

Servicetekniker

Alfakomp AB söker tekniker för placering i Saltsjö-Boo.
Arbetet omfattar underhåll, reparation och drifttagande av våra gasanalys- och gaslarmsystem. Andra arbetsuppgifter kan, då vi är ett realtivt litet företag där alla hjälps åt, komma på tal. Vi tillhandahåller utbildning, både här hos oss samt hos våra leverantörer.
Vi söker någon med teknisk utbildning från minst gymnasiet. Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal ock skrift.
Erfarenheter från liknande jobb är meriterande men inte nödvändigt. Erfarenhet av apparaskåprsbygge, PLC-programmering och framtagande av dokumentation är också intressant. Körkort är krav.
Mer info
Kontaktperson Stefan Nybergh
Telefon 087476060
Email Mejla Stefan Nybergh
Område Nacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alfakomp.se
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alfakomp AB grundades 2005 och arbetar med främst 2 produktområden. Gasanalys/ gaslarm samt ledningskomponenter (snabbkopplingar, ventiler mm.) Vi är Svensk representat för levernatörer från hela världen, dock främst från Europa.
Alfakomp AB är ett relativt litet företag som strävar efter att ge snabb och relevant respons på alla olika typer av frågor vi kan få av våra kunder. Vi har mycket stark fokus på goda kundrelationer, och hög kvalitet på våra produkter och tjänster.