Kvalitetsansvarig

Kvalitetsansvarig

Om tjänsten
Som Kvalitetsansvarig är du spindeln i nätet och har en passion för kvalitetsarbete och förbättringsarbete, en viktig intern resurs för att optimera processer och produktkvalitet och för att ta våra produkter ut på marknaden till den kvalitet som vi utlovar. Du kommer att arbeta nära Produktion, Inköp och R&D som stöd för kvalitets- och livsmedelsfrågor, och din roll kommer också att innebära att hjälpa kunder att lösa olika problem och därför är det viktigt att du har hög integritet och god samarbetsförmåga.

I din roll är du i första hand ansvarig för det dagliga kvalitetsarbetet i närhet till produktion. Du har fokus på att utveckla och underhålla företagets ledningssystem, t.ex. egenkontroll, rutinhantering, underhåll, riskbedömningar och kvalitetssäkring av produktionsprocessen. I uppdraget ingår även att ansvara för och driva avvikelsehantering och förbättringsarbete.

I din roll som Kvalitetsansvarig kommer några utav dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Följa upp att CCPer och CPer utförts enligt rutin.
  • Utföra egenkontroll i produktionen.
  • Planera, övervaka och underhålla rutiner.
Tjänsten som Kvalitetsansvarig är ett konsultuppdrag på deltid 50% med start omgående och är tänkt att pågå i 8 månader.

Om dig
Vi söker dig som har en naturvetenskaplig eller livsmedelsvetenskaplig universitetsexamen, med 1-3 års erfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedel. Vidare ser vi att du har en förmåga att leda ditt arbete, skapa rutiner och dokumentation som hjälper organisationen och projektledare att nå hög kvalitet i leverans av pågående och framtida projekt. Genom god kommunikationsförmåga bidrar du till interna och externa samarbeten och utbyte av erfarenhet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kvalitetsprocesser
  • Branschvana
  • Organisationsförmåga
  • Kommunikation
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Linnéa Nyström via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kvalitetsansvarig, Quality Assurance, kvalitetsledning, Stockholm, Nacka.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.