Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Har du tidigare erfarenhet som ekonomiassistent och gillar att arbeta i en bred och omväxlande roll med fokus på ekonomi, administration samt service? Då är detta rätt tjänst för dig!

Om tjänsten:

Som ekonomiassistent ansvarar du för det dagliga arbetet kring leverantörfakturering, bokföring, inköp och avlasta ekonomiavdelningen med varierande uppgifter. I rollen kommer du att ingå i ett mindre team med kontor beläget i Orminge. Rollen är en heltidstjänst med kontorstider.
Du kommer att jobba nära redovisningsansvarig i Västerås och därför kommer resor dit en gång var eller varannan vecka förväntas.

I din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Momsdeklarationer
  • Rapportering
  • Inköp
  • Inkommande Adhoc-ärenden/frågor både internt och externt
Om dig:

Vi söker dig som har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi. Vidare tror vi att du som person är en initiativtagare med ett gott siffersinne. En god systemvana är meriterande för denna roll. Som person är du en lagspelare och samarbetsvillig. Du har en bra kommunikativ förmåga och är noggrann i ditt arbete. Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete i ett modernt företag i en intressant bransch.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet som ekonomiassistent
  • Svenska och engelska kunskaper obehindrat.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och tester kommer att administreras i processen.

Kontaktuppgifter:

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anastasia Puskas: anastasia.puskas@adecco.se (tar ej emot ansökan via mejl)

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
OBS: På grund av semestertider kommer ansökningarna, urvalen samt återkopplingar påbörjas i början av september år 2022

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unique Cosmetics Sweden AB är en tillverkare av Hud- och hårvårdsprodukter främst inom hotellsegmentet men vi breddar samtidigt vår verksamhet mot retail. Vi har idag en unik förmåga att kundanpassa våra produkter både när det gäller stora produktioner men har samtidigt bibehållit vår förmåga att tillverka småskaligt.
Vi jobbar med kundunik private label, hållbara produkter som produceras med bl.a. Bra Mijöval samt varumärken som Byredo, Le Labo, Lexington mfl.

Tillverkning sker i vår fabrik belägen i Orminge, där vi utvecklar idé till färdig produkt. När företaget vuxit har det gjorts ur ett långsiktigt perspektiv. Vi har moderna och effektiva produktionslinjer och vi har en hög ambitionsnivå vad gäller att vidareutveckla vår verksamhet och att fortsätta växa.
Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, idag är den absoluta merparten av de produkter vi producerar Licenserade hos Naturskyddsföreningen, "Bra Miljöval".
Unique Cosmetics är den del av Livv AB, därav kommer du i din roll även ha mycket kontakt med härliga kollegor på huvudkontoret i Västerås.