Customer Support Field Service till Atlas Copco

Customer Support Field Service till Atlas Copco

Om tjänsten
I din roll som Customer Support Field Service kommer du tillsammans med din kollega att arbeta administrativt med inkommande ordrar och serviceärenden. Ni kommer tillsammans vara med att utveckla supporten. Du har många kontaktytor, både internt och externt med fabriker och kunder. Du kommer även hantera orderläggning, fakturering samt tillhörande administration i bland annat Excel. Tjänsten är på heltid och finns belägen i Sickla.

I din roll som Customer Support Field Service kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Orderhantering
  • Fakturering
  • Kundhantering
Tjänsten som Customer Support Field Service är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget 1 år med chans till förlängning.

Om dig
Vi söker dig med ett tekniskt intresse och som vill leverera service i världsklass. Du tycker om ett varierande arbetstempo och kan behålla lugnet även i mer stressiga situationer. Det här är ett jobb för dig som är analytisk, har ett kreativt tänkande och trivs med att ha många olika kontaktytor. Du bör ha en avslutad gymnasieexamen, erfarenhet av en liknande roll och ett intresse för data, mjukvara och teknik.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda data och systemkunskaper
  • Serviceminded
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Atlas Copco
Atlas Copco är ett svenskt industriföretag som grundades 1873. Företaget tillverkar industriverktyg och utrustning. Atlas Copco utvecklar, tillverkar samt levererar service och uthyrning av industriverktyg, kompressorer samt gruv- och anläggningsutrustning. Koncernen är verksam inom fyra områden: Kompressorteknik, gruv- och bergbrytningsteknik, konstruktion och industriteknik

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Moa Lardner via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänstmedarbetare, kundsupport, säljsupport, Sickla, Adecco.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.