Finsktalande och cykelintresserad kundservicemedarbetare sökes!

Finsktalande och cykelintresserad kundservicemedarbetare sökes!

Moi! Vi vill hitta dig som vill erbjuda Addnature och Bikesters kunder förstklassig kundservice på finska. Detta är ett riktigt spännande uppdrag till ett engagerat och härligt gäng som brinner för utomhusaktiviteter. Därför är det ett stort plus om du är cykelintresserad (så pass att det nästan är allt du vill prata om).
Du kommer att vara en del av Addnatures kundtjänst på kontoret i Sickla. I detta ingår bland annat att svara i telefonen och på mail för att hjälpa deras kunder med ordrar och produktfrågor. På grund av pandemins omständigheter så jobbar alla hemifrån och svarar endast via mail för tillfället!
Tror du att du kan vara den vi söker? Då tycker vi att du borde söka redan idag! Uppdraget startar 7 juni och sträcker sig fram till 31 augusti.

Vem vi tror att du är

Som du säkert förstått vid det här laget är det av största vikt att du brinner för god service, har ett cykelintresse och kan finska. Det är också en fördel om du även kan svenska och engelska så du kan prata med dina kollegor också! Vi tror även att du är en positiv person som kan hantera stressiga situationer. Du har även lätt för att lära och kan vara en aning kreativ. För att lyckas i rollen tror vi att du ser det som en rolig utmaning att lösa problem och att uppnå bästa möjliga resultat med varje enskild kund. Eftersom du kommer att arbeta väldigt nära dina andra kollegor i grupp så är det även viktigt att kan samarbeta.
Om du visar framfötterna och engagemang finns det även chans till att fortsätta arbeta med Addnature och Bikesters efter sommaren!
Slutligen tror vi att du är en aktiv utövare av någon aktivitet som relaterar till det Addnature säljer. Framförallt gäller det cykel! Övrig aktivitet kan vara vandring, klättring, skidåkning eller andra roliga utomhusaktiviteter. Det är ingen nackdel om du gillar prylar och är lite orienterad i vårt sortiment.
Addnature är ett företag med stor kärlek till friluftsliv och en engagerad personalstyrka. De värderar service och kunskap högt och strävar efter att alltid kunna hjälpa deras kunder med deras önskemål. Som medarbetare här jobbar du på en rolig och intensiv arbetsplats med möjligheter till individuell utveckling.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid 40h/v, med arbetstid 08:30-17:30.
Start: 7 juni, konsultuppdrag fram till 31 augusti.

Om Addnature

"Vi är klättrare, skidåkare, paddlare, cyklister, vandrare, surfare och löpare. Alla har vi en brinnande passion för äventyr bestående av höjdmeter, svett, tårar och ett eller annat blåmärke. En passion så stark att vi för 20 år sen ville skapa ett företag som handlade om att gå vår egen väg och göra något som vi älskar. Idag är vi en av de största inom friluftsliv och vi drivs av att sprida kärleken till hållbart äventyr.
Sedan ett par år tillbaka ägs Addnature av Internetstores som är en av Europas giganter inom cykling och friluftsliv. Tillsammans har vi utvecklats och innehar idag en stark ställning som experter på såväl e-handel som försäljning i fysiska butiker. Vi hämtar styrka från centrala och gemensamma lösningar, tillsammans med lokal fingertoppskänsla."

The Place - Where Happy Work Happens

Vi gör saker lite annorlunda. The Place är en 30-årig rekryterings- och kompetenspartner som sätter glädjen först. På en marknad där merparten rekryteringsfirmor konkurrerar om samma, allt medvetnare talangpool, är hårda värderingar, hög omsättning, individer reducerade till nummer och kortsiktighet numera en norm.

Att jobba är viktigt, men det är inte allt; vi står för att skapa en balans mellan liv och arbetsliv som känns både hållbar och kul.

Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:
  • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
  • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
  • Onboardingplan
  • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
  • Friskvårdsbidrag
  • Specialerbjudanden
  • Mentorskap
  • Nätverksträffar
  • Kompetensutveckling
Nyckelord: finsktalande, kundservice, Addnature
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.