Butikschef, butikspersonal samt mekaniker till nyöppnad Bikester-butik

Butikschef, butikspersonal samt mekaniker till nyöppnad Bikester-butik

Om oss

Vi är cyklister, klättrare, skidåkare, paddlare, vandrare, surfare och löpare. Alla har vi en brinnande passion för äventyr bestående av höjdmeter, svett, tårar och ett eller annat blåmärke. En passion så stark att vi för 19 år sen ville skapa ett företag som handlade om att gå vår egen väg och göra något som vi älskar. Idag är vi en av de största inom friluftsliv och vi drivs av att sprida kärleken till hållbara äventyr.

Sedan ett par år tillbaka ägs Bikester och Addnature av Internetstores som är en av Europas giganter inom cykling och friluftsliv. Tillsammans har vi utvecklats och innehar idag en stark ställning som experter på såväl e-handel som försäljning i fysiska butiker. Vi hämtar styrka från centrala och gemensamma lösningar, tillsammans med lokal fingertoppskänsla.

Efter att bikester.se har gått som tåget så är det nu dags att slå upp portarna till en ny Bikester-butik och söker därför kompetenta butiksmedarbetare och mekaniker till butiken i Stockholm, för att bygga vidare på vårt varumärke och stärka vår position som alla cyklister och mekares förstahandsval.

Arbetsuppgifter

Till vår butik söker vi nu med startdatum enligt överenskommelse;
  • Butikschef
  • Mekaniker
  • Butikspersonal, både heltid, deltid och extra
Oavsett om du är butikschef, säljare eller stjärnmekaniker hos oss på Bikester är du länken mellan kunderna och deras nya cykel och gör allt och lite till för att ge dem den där barnsliga ny-cykel-känslan och all hjälp de behöver med ett fantastiskt bemötande. Din cykelkunskap och entusiasm ska motivera till både försäljning men framförallt ge en säkerhet och en god relation till kunderna. Det kommer att förekomma montering och underhåll av cyklar såväl som butiksadministration och leveranshantering.
Söker du rollen som butikschef är det viktigt att du förutom cykelintresset i grunden också brinner för att utveckla personalstyrkan både på grupp- och individnivå, för att ni tillsammans ska kunna uppnå bästa möjliga nivå av service till de viktigaste vi har; våra kunder.
Som mekaniker har du din plats i verkstaden, men vi ser också att du hjälper till ute på golvet när det finns behov för det.

Eftersom det är en nyöppnad butik så kommer du att vara med och svetsa ihop ett team av cykelälskare. Det krävs därför att du är en team player som ser det bästa för laget. Vi jobbar tillsammans med våra kompetenta kollegor i Tyskland samt i nära samarbete och samförstånd med våra leverantörer.

Vem är du?

Oavsett vilken av tjänsterna du söker så ser vi gärna att du brinner för cykling om det så är en lång och härlig landsvägstur, swisha ner för trailsen eller ger dig ut på en bikepackingresa. Minst lika viktigt är att du brinner för att inspirera andra till att hoppa upp på sadeln genom att ge god service och sprida positiv energi till både kunder och kollegor.

Som mekaniker är du inte främmande för reparationsställ, kedjepiskor, torquenyklar och vevdragare. Din kunskap om cyklar och komponentgrupper imponerar på din omgivning och du får även de svåraste uppgifterna att se enkla ut när du gör dem.

Du älskar cyklar och har en förtroendeingivande och kunnig personlighet. Att skapa relationer och förmedla alla positiva aspekter hos en cykel ligger i din natur och du ger dig gärna ut på en cykeltur själv eller med andra. På jobbet trivs du att jobba både individuellt och i ett team av likasinnade.

Du kommer vara med och utveckla en ny butik och ditt engagemang och passion tillsammans med ditt genuina cykelintresse kommer att spegla Bikester som varumärke.

Tidvis kommer tempot vara högt och vi kan behöva sätta ihop cyklar, ge expertråd och ta emot en leverans på samma gång. Erfarenhet av liknande situationer ses som en god merit. Du är noggrann, ödmjuk inför att det alltid finns ännu mer att lära sig, peppas av att tempot kan stiga och gillar utmaningen att sälja och skapa en relation till kunden.

Vi ser fram emot din ansökan och en motivering varför du skulle passa hos oss som Butikschef, Säljare eller Mekaniker.

Villkor

Vi söker flera nya kollegor där tjänsterna är tillsvidareanställningar (provanställning tillämpas) med olika sysselsättningsgrad.

Du ansöker till tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst” - ej via e-post. Märk ansökan med ”Butikschef”, ”Säljare” eller ”Mekaniker”.

Rekryteringsprocessen är i full gång, så skriv ihop din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)