Ux och front-end utvecklare till Mabtech AB

Ux och front-end utvecklare till Mabtech AB

Har du en passion för IT och vill utveckla dina kunskaper som front-end utvecklare? Är du flexibel och redo att prestera i en bred IT-roll? Mabtech söker efter en utvecklare med några års erfarenhet, alternativt är i början av sin karriär, som gillar att jobba med applikationsutveckling och design. Vi arbetar med löpande urval, så välkommen in med en ansökan idag.

Information om uppdraget

Academic Work rekryterar en UX och front-end utvecklare för Mabtech AB.

Mabtech är specialister inom immunologiska metoder och här erbjuds du en arbetsmiljö som präglas av stort eget ansvar tillsammans med en god teamkänsla där samtliga medarbetare spelar en viktig roll för bolagets fortsatta framgång. Mabtech ger hög prioritet åt att vara en långsiktig, motiverande och attraktiv arbetsgivare för sina medarbetare.

Som front-end utvecklare är du en del av IT-funktion hos företaget och kommer arbeta nära nuvarande webbutvecklaren samt marknadsteamet. Ditt ansvarsområde inkluderar utveckling och underhåll av företagets hemsida samt ge support och felsöka för IT-relaterade problem som dyker upp inom företaget.

Arbetsuppgifter

Du kommer primärt arbeta med aktiviteter kopplat till hemsidan och IT-support.

Som exempel kommer du att:
 • Designa och utveckla responsiv, funktionell och användarvänlig delar på hemsidan i LAMP/LEMP servermiljö
 • Arbeta med webbservice och API integration från relevanta support applikationer
 • Samarbeta nära webbteamet och andra avdelningar med dagligt underhåll av webbplatsinnehåll för webbplatsen
 • Utföra IT- support för uppgifter som konfriguering och felsöka datorer, skrivare och andra mjukvaruprodukter
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en bred roll inom IT. Du som är intresserad av att arbeta med exponering på nätet och vill arbeta självständigt med stort handlingsutrymme, kommer trivas väl hos Mabtech.

Vi söker dig som
 • Har en högre utbildning inom datavetenskap, webb/systemutveckling eller motsvarande
 • Har mycket goda kunskaper i engelska då det är Mabtechs koncernspråk
 • Har goda kunskaper inom JavaScript, HTML5, CSS3 och responsive webbutveckling
 • Erfarenhet/kunskap av UX design och arbetat med gränssnitt och användarvänlighet
 • Kunskap om servermiljö för både Windows och Linux
 • Har kunskap om hur du konfigurerar, hanterar och utför alla faser av webbapplikationsutveckling, testning och implementering
 • Har en passion för att arbeta i en agil teamiljö som involverar tekniska och icke-tekniska personer
 • Har intresse och fokus att lära sig och ta sig an nya utmaningar
Det är meriterande om du har erfarenhet av Adobe Creative och talar svenska.

Som person är du ambitiös och självgående. Du är samarbetsvillig och lyssnar och kommunicerar för att lösa problem på ett konstruktivt sätt. Du är ansvarsfull och flexibel i samarbete med dina kollegor. Vidare kan du byta fokus och prioritera. Även att du är resursfull och tar initiativ för att komma fram till nya förslag för arbetsmetoder innan det efterfrågas av andra.

Other information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Lön: Inviduell lönesättning, fast lön
 • Placering: Nacka strand, Stockholm
 • Kontakt: Malin Andersson, rekryteringskoordinator, Academic Work
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten är du välkommen att maila oss. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mabtech AB är ett svenskt bioteknikbolag som utvecklar och producerar monoklonala antikroppar för forskningsbruk. Mabtechs kunder är forskare runtom i världen på laboratorier vid universitet, forskningsinstitutioner och läkemedelsbolag. Företaget har fyrtiofem anställda varav fem arbetar på ett dotterbolag i USA. Mabtechs huvudkontor med laboratorier för forskning och utveckling samt produktion finns i fina lokaler i Nacka Strand.