Test- och verifieringsingenjör inom mekanik till Atlas Copco Industrial Technique

Test- och verifieringsingenjör inom mekanik till Atlas Copco Industrial Technique

Har du en utbildning inom mekanik eller mekatronik och vill arbeta hands-on med produktutveckling? Vi söker nu dig till gruppen Mechanical Systems på R&D:s mekanikavdelning hos Atlas Copco Industrial Technique där du får arbeta nära tekniken i en internationell miljö. Var snabb med din ansökan då vi räknar med stort ansökningstryck.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Test- och verifieringsingenjör till Atlas Copco Industrial Technique.

Avdelningen består av 12 kompetenta mekanikkonstruktörer och labbingenjörer som arbetar med produktutveckling av elektriska skruv- och mutterdragare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atlas Copco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

Är du inte bekant med Atlas Copco sedan tidigare? Klicka på Play och se mer om företaget och deras produkter.

Arbetsuppgifter

Som Test- och verifieringsingenjör kommer du:
 • Sätta upp och genomföra olika tester.
 • Montera prototyper
 • Ta fram och vidareutveckla testmetoder samt testutrustning.
 • Säkerställa att gällande standarder följs och att hela arbetet dokumenteras väl.
 • Vara delaktig i att säkerställa kvalitén vid monteringen där du genomför verifiering/framtagande av monteringsinstruktioner och slutprovningsmetoder.
Utöver detta så ingår även allmän linjeverksamhet i labbets lokaler där kontinuerliga förbättringar är ett motto.

Tjänsten passar dig som har arbetat ett par år och vill vidareutvecklas i en etablerad organisation. Du tycker om att arbeta tekniknära och hands-on och ser långsiktigt på denna roll.

Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, mekatronik eller liknande
 • Upp till fem års arbetslivserfarenhet inom mekanik och/eller elektronik
 • Kunskap inom mjukvara
 • Goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken
Det är meriterande om du:
 • Är van att läsa och förstå mekaniska ritningar
 • Har erfarenhet från mekanisk verkstad
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse, är en lagspelare och har ett analytiskt sinnelag. Du är noggrann och metodisk i ditt sätt att arbeta. Du ser möjligheter när du ställs inför problem, är lösningsorienterad och tar initiativ till förbättringar.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Sickla Industriväg, Nacka
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atlas Copcos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atlas Copco är ett innovativt bolag med ett flertal affärsområden. Den här tjänsten är placerad inom Industriteknik. Affärsområdet industriteknik skapar verktyg för industrin genom ett globalt nätverk. Bland annat skapar de skruvdragare för bilindustrin, och faktum är att var tredje bil du ser är hopskruvad med Atlas Copcos produkter! Då karriärmöjligheterna är enorma är det många som stannar i bolaget en längre tid. Välkommen till ett företag som verkligen gör skillnad i världen!