Systemutvecklare till Sveriges mest använda lärplattform!

Systemutvecklare till Sveriges mest använda lärplattform!

Att ha kompetenta kollegor som besitter bred erfarenhet samt kunskap som de gärna delar med sig av är guld värt när man är ny i karriären. Du kommer få verktyg och stöttning så du snabbt kommer upp på banan och kan leverera. Vklass erbjuder dig en plats i sitt härliga utvecklarteam där hög kvalité och leverans mot användarna står i stort fokus. Du kommer få testa olika nya tekniker, vara en del av ett nyfiket teknikmässigt företag som tror på att ge sina anställda frihet under ansvar, flexibel och öppen arbetsmiljö samt fina förmåner som bland annat valfri teknisk utrustning och 5000kr i friskvårdsbidrag. Hur bra låter inte detta? Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Vklass räkning en Systemutvecklare som kommer bli en del av deras utvecklingsteam.

Vklass är en produkt som ligger i framkant för skolor där lärare och elever kan samarbeta, kommunicera och sköta sitt dagliga administrativa arbete. Tänk dig en lärplattform för elever, lärare, föräldrar och skolledning där eleverna av eget intresse loggar in flera gånger om dagen.

De är inte inriktade på en teknik utan jobbar i flera miljöer och plattformar men deras huvudfokus ligger ändå i att skapa designade och uppskattade system för deras användare. Vklass har runt tre miljoner sidvisningar per dag och är en av de mest besökta webbplatserna i Sverige.

De är ett ungt gäng med en härlig startup-känsla som sitter i ett nybyggt kontorshus i trendiga Sickla, Nacka. Deras medarbetare är duktiga och drivna och de har en fantastisk sammanhållning. Det ska vara kul att gå till jobbet.

Andreas som kommer bli din nya chef drivs mycket av att man skall ha roligt på jobbet. Han kommer att erbjuda dig mycket frihet under ansvar, flexibilitet där du gärna får arbeta hemifrån någon dag i veckan och kommer se till att du har rätt verktyg för att ständigt utvecklas. Han sitter på mycket erfarenhet och kunskap som han gladeligen delar med sig utav.

"Vi är en platt organisation där vi ser alla medarbetare!" Säger Andreas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vklass AB önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som Systemutvecklare för produkten Vklass kommer du arbeta i ett duktigt team där du kommer att ha en nyckelroll med mycket ansvar för produktens utveckling. Du kommer i huvudsak arbeta med kärnprodukten, främst nyutveckling, där ditt intresse sedan kan styra vad mer du kommer arbeta med.

Du kommer till exempel att:

Krav och funktionsnedbrytning mot existerande arkitektur och databas

Implementation mot backend funktioner

Underhåll och vidareutveckling av utvecklingsmiljö och processer

Vi söker dig som

är en Systemutvecklare och som är en problemlösare ut i fingerspetsarna samt som inte är rädd för att ta initiativ. Du förväntas ha en teknisk förståelse och ett stort engagemang. Tjänsten passar dig som är nyexaminerad och även dig som har några års arbetslivserfarenhet, har ett logiskt och systemtänk i sin vardag, idérik och trivs med ansvar. Samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt är du också en lagspelare.

En eftergymnasial utbildning inom IT, alternativt att du har fått denna kompetens på egen hand

Du skall ha varit i kontakt med C#, .NETCore och MSSQL

Vara flytande i Svenska både tal och skrift

Det är meriterande om du:

Har arbetslivserfarenhet inom Systemutveckling och C#, .NET Core och MSSQL

Övrig information

Start: Omgående

Kontorstider 08-17

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Placering: Stockholm, Nacka

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av Vklass AB.

Kontaktuppgifter: [Oscar Svalland](mailto:stw01@academicwork.se)

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vklass är ett entreprenörsdrivet företag som levererar vår molntjänst till runt 70 kommuner i Sverige. De vill kombinera fantastisk grafisk form med användarvänlighet och tillgänglighet för alla. De har också insett värdet av att de tjänster de erbjuder måste vara sociala och moderna för att användarna ska ta till sig tjänsten. Utan inloggningar i tjänsterna skapar produkten inget som värde för skolan. De jobbar för att använda öppna standarder vilket möjliggör större valfrihet för skolor i val av plattform. Med enkelhet, kommunikation och öppenhet som ledord utvecklar de Vklass och alla kringtjänster.

Bolaget som marknadsför och säljer Vklass i Sverige är Softronic AB, ett bolag som funnits på marknaden sedan 1984 då det startades av VD Anders Eriksson.