Studerande Bid Manager till Camanio Care!

Studerande Bid Manager till Camanio Care!

Är du student med ett stort engagemang, driv och höga ambitioner? Har du ett intresse för välfärdsteknik och har en hög social kompentens? Camanio Care söker nu efter en Bid Manager på 50% där du kommer få ha ett stort eget ansvar. Vi söker dig som har kommit lite längre i dina studier och som nu är mogen för en spännande utmaning. Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar med ett löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Camanio Cars räkning en studerande Bid Manager på 50%. Som Bid Manager på Camanio Care leder du ett upphandlingsteam som koordinerar bolagets anbudsvar och offerter. Vi arbetar med såväl internationella som regionala upphandlingar och våra kunder finns främst i den offentliga sektorn. Du rapporterar direkt till säljchefen och har din placering på Camanio Cares kontor i Nacka. Du kommer vara självgående i din roll men ha mycket kontakt med de andra teamen, däribland upphandlingsteamet som du blir en del av.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Camanio Care. Uppdraget kommer att vara på deltid vid sidan av dina studier. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och få mer ansvar över tid, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Bid Manager projektleder och koordinerar du arbetet med deras anbud, från kvalificering av upphandlingsunderlaget till dess att avtal är skrivet och överlämnas till avtalsansvarig. Du fungerar som centralt stöd åt såväl interna som externa samarbetspartners där du tillhandahåller professionell och serviceinriktad support i anbuds-, förhandlings- och avtalsfrågor inklusive rådgivning vad gäller prisstrategi och taktik. I tjänsten ingår även att tillse att företaget har juridiska processer som stödjer deras affärer, ett arbete som sker i nära i samarbete med bolagets ledning.

Som Bid Manager på Camanio Care får du en omväxlande och intressant roll i ett växande internationellt bolag. Du blir en del av ett team som värdesätter gott samarbete och hög kvalitet på utfört arbete. Du och dina kollegor i upphandlingsteamet har en oerhört viktig roll för att säkra Camanio Cares fortsatta framgång på den svenska såväl som på den internationella marknaden.

Vi söker dig som
  • Studerar på en eftergymnasial utbildning med relevans till arbetet
  • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift, då kontakt sker på båda språken i arbetet
  • Goda kunskaper i MS Office
Det är meriterande om du:

* Har arbetat inom vård/omsorg

Vi kommer värdesätta din förmåga att prioritera och organisera arbetet effektivt för att möta korta deadlines med bibehållen hög kvalitet. Som Bid Manager arbetar du i projektform varpå din förmåga att skapa goda relationer blir avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen. Gott omdöme och förmåga att agera självständigt är andra viktiga egenskaper likväl som sinne för detaljer och analys. Är du rätt person för Camanio Care tror vi att du har ett lyhört förhållningssätt, är kundorienterad och har stort fokus på affären.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid 6 månader med chans till förlängning
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Nacka
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Camanio Cares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Camanio Care bildades i oktober 2016 genom att slå samman Brighter Two och Bestic AB. De två företagen hade sedan tidigare starka produkter på marknaden: upplevelsecykeln jDome®BikeAround respektive äthjälpmedlet Bestic®. Tillsammans såg de att de kunde de verka på en större marknad och nå ut till fler personer med behov av lösningar som förenklar och förbättrar tillvaron. I april 2017 förvärvades före detta Giraff Technologies med tillsynsroboten Giraff, och i juli 2018 förvärvades även IoT-specialisten Vital Integration.

Camanio Care är sedan den 28 mars 2017 noterat på Spotlight. I dagsläget har företaget tolv anställda på sitt huvudkontor i Stockholm, ett dotterbolag i USA Camanio Care Inc., samt distributörer i Kina, Australien och i ett 10-tal europeiska länder.