Shopping Center Coordinator till internationellt fastighetsbolag

Shopping Center Coordinator till internationellt fastighetsbolag

Med fastigheter som Nacka Forum, Täby Centrum och Mall of Scandinavia i ryggen driver Unibail-Rodamco-Westfield shoppingcentrum som varje år lockar miljontals med besökare. Från den stund du som kund kör in på parkeringen, tills du kommer hem och plockar upp ditt inköp strävar de efter en kundupplevelse av högsta kvalitet. I syfte att bibehålla kundupplevelsen för både stora som små besökare söker vi nu dig med ett öga för detaljer, som ser både stora och små förbättringsmöjligheter. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Shopping Center Coordinator till Unibail-Rodamco-Westfield i Nacka Forum. Företaget är idag den främsta globala utvecklaren och operatören av shoppingdestinationer. För närvarande äger och driver koncernen 92 köpcentrum, inklusive 55 flaggskepp i de mest dynamiska städerna i Europa och USA. Centren välkomnar 1,2 miljarder besök per år. Unibail-Rodamco-Westfield finns på 2 kontinenter och i 12 länder och erbjuder en unik plattform för återförsäljare och varumärkeshändelser och erbjuder en exceptionell och ständigt förnyad upplevelse för kunderna. Unibail-Rodamco-Westfield särskiljer sig genom sin Better Places 2030 agenda, som sätter sin ambition att skapa bättre platser som respekterar de högsta miljönormerna och bidrar till bättre städer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Unibail-Rodamco-Westfield. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i fyra månader. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget.

Arbetsuppgifter

Som Shopping Center Coordinator kommer du att ha en bred och rörlig roll med ett genomgående fokus på den dagliga driften av centrumet. Du arbetar bland annat med kundupplevelsen, driver enklare projekt samt stöttar centrumchef och marknadsansvarig i arbetet mot deras hyresgäster.

I rollen kommer du kommer till exempel att:
 • Ha en nära dialog med centrumets hyresgäster bland annat kring insamling av försäljningssiffror, marknadsföring och deltagande i event
 • Hantera besök- och försäljningsstatistik
 • Driva enklare projekt för att höja kundens upplevelse
 • Hanterar kvalitetsundersökningar samt genomföra relevanta förbättringsåtgärder i syfte att bibehålla hög kvalitet och kundnöjdhet.
 • Arbeta med kundresan kring skyltning och utveckling av deras service
 • Stötta centrumchef kring budgetuppföljning och planering inklusive finansiell administration inom relaterade arbetsområden
Tjänsten passar dig som trivs i en initiativtagande och koordinerande roll med utrymme för kreativitet och breda kontaktytor. I ditt förhållningssätt är du självgående, prestigelös och tycker om att arbeta operativt. Du har ett öga för detaljer och kvalitet, samtidigt som du är målinriktad och van att arbeta mot uppsatta deadlines i ett högt tempo.

Vi söker dig som
 • Har 2-3 års erfarenhet av operativt arbete inom bl.a. köpcentrum, fastighet eller anläggningshantering
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
 • Mycket goda kunskaper i Officepaketet
 • Vi ser även gärna att du har ett stort intresse för retail och service.
 • Vi ser det som meriterande om du har projektledarkunskaper och är van att driva projekt framåt
Som person är du inte rädd för att kavla upp ärmarna. Vi tror även att du är:
 • Initiativtagande
 • Strukturerad
 • Lösningsorienterad
 • Kommunikativ
I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din motivering och ditt engagemang för tjänsten. Motivera därför väl i din ansökan varför just du passar in på dessa personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Nacka Forum

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se