Kundtjänstmedarbetare på heltid i Nacka

Kundtjänstmedarbetare på heltid i Nacka

Söker du ett heltidsjobb och vill jobba för att ge förstklassig service till kunder? Trivs du med att arbeta över telefon och mail samt har lätt för att inge förtroende? Då är du perfekt för denna tjänst, ta chansen och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare på heltid med start omgående. Vår kund är ett elnätsbolag. Företaget har monopol på eldistributionen i sitt område och behöver nu förstärka sin kundtjänstavdelning. Som kundtjänstmedarbetare kommer du bli en del av ett drivet och dynamiskt team med bra gemenskap.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att assistera företagets kunder via telefon. Därtill tillkommer det en del administrativa sysslor. Arbete sker i team med erfarna kollegor och du kommer få en introduktion innan arbetets start.

Du kommer till exempel att:
  • Hjälpa kunder med fakturafrågor
  • Besvara frågor om betalningspåminnelser och inkasso
  • Administrera e-mail och post
  • Identifiera samt erbjuda kunderna nya och bättre lösningar
Vi söker dig som

Ser ett långsiktigt arbete hos vår kund. Vidare har du någon form av telefonvana från tidigare arbeten. Du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat heltid och det är meriterande om du tidigare har arbetat med kundtjänst eller snarlikt servicearbete. Vi ser att du ser service som en viktig del i ditt jobb som du utför och du har en stark vilja att utveckla och lära dig nya saker.

Som person har du god arbetsmoral och gör alltid ditt yttersta för att göra ett bra jobb. Du har lätt för att lära dig och är inte rädd för att fatta egna beslut. Då tjänsten innebär kundkontakt via telefon är det viktigt att du är kommunikativ och har ett trevligt kundbemötande.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Har minst 1 års erfarenhet av heltidsarbete
  • Svenska i tal och skrift. Detta är ett krav för tjänsten då kundservicen via telefon och mail kommer att bedrivas på svenska. Administration och dokumentation kring samtal förs på svenska.
  • Telefonvana
Start: Omgående

Placering: Nacka

Urval: Sker löpande
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork