Junior Controller till Villeroy & Boch!

Junior Controller till Villeroy & Boch!

Är du redo att utvecklas som Finance Controller? Villeroy & Boch söker nu ett tillskott till sin verksamhet i Gustavsberg, bara 25 minuter från Slussen, där du kommer att få chansen att arbeta i en internationell verksamhet som är måna om både bolagets och individens utveckling.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Finance Controller till Villeroy & Boch med start 1 juni.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Villeroy & Boch. Uppdraget kommer att vara på heltid där Villeroy & Boch ser detta som ett långsiktigt tillskott till deras verksamhet och chansen att överrekryteras till dem efter uppdragets slut är mycket god om alla parter är nöjda.

Villeroy & Boch söker dig som precis som de är ambitiös och engagerad i din karriär och kompetensutveckling. De kommer således ha en väl upplagd upplärningsperiod för att du ska få de verktyg du behöver för att ta dig an rollen som Finance Controller. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter och dessutom njuta av den vackra utsikten över vattnet.

Arbetsuppgifter

Som Finance Controller kommer du arbeta med kostnadskontroll, och ha ett övergripande budgetfokus. Du kommer i din roll arbeta nära lagerverksamheten där det krävs att du för en kontinuerlig lagerkontroll. Din arbetsgrupp består av en Sales Bonus Analyst, Business Controller samt en Finance Coordinator samt CFO.

Du kommer till exempel att:
 • Göra lageravstämninar i bokslutet och följa upp lagerstatus tillsammans med lagerchef
 • Arbeta med bokslut och avstämningar inför dessa
 • Arbeta med omkostnadsuppföljningar och identifiera budgettrender och -prognoser
Tjänsten passar dig som vill utvecklas ytterligare inom finans. Du har i det verktygen att kunna bygga förklaringsmodeller och tillämpa ett analytiskt helikopterperspektiv på de ekonomiska flödena.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, företrädesvis ekonomiexamen från universitet eller högskola.
 • Har minst 1 år erfarenhet av budgetarbete och en tidigare ekonomiroll
 • Behärskar svenska och engelska på en professionell nivå i både tal och skrift. Båda språken kommer att utgöra arbetsspråk då du har kontaktytor både nationellt och internationellt.
Det är meriterande om du

* God erfarenhet av Excel

Som person är du noggrann, analytisk och driver dina egna processer framåt. Du ser utvecklingsmöjligheter och drivs av att förbättra och förbättras. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Lön: Timbaserad månadslön enligt överenskommelse
 • Placering: Gustavsberg, Värmdö
 • Kontaktuppgifter: Sofie Söderströms rekryteringsteam på stw03@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Villeroy & Bochs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går via mail till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the Young Professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2000 blir den tyska badrumstillverkaren Villeroy & Boch AG ny ägare av Villeroy & Boch Gustavsberg AB. Gustavsberg AB har tillverkat svenskt porslin sedan 1825, och Villeroy & Boch AB har rötter i 1700-talets Frankrike. Villeroy & Boch Gustavsberg AB är numera ett av Europas mest kända varumärken inom sanitetsbranschen liksom inom hushållsporslin, och en av de främsta aktörerna inom svensk design.