IT-assistent/support till Nordic Infucare!

IT-assistent/support till Nordic Infucare!

Är du i början av din karriär och vill ta nästa steg in i ett snabbt växande internationellt företag? Värdesätter du god service och vill bli en central del av Nordic Infucares interna it-användande inom Norden? Då är rollen som IT-support något för dig! Då vi har löpande urval så bör du söka rollen så snart som möjligt för att öka dina chanser till att få tjänsten.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en IT-assistent/support till Nordic Infucare som ska stötta upp i verksamhetens dagliga IT-användande och på bästa sätt förvalta de system och funktioner som finns enligt befintliga policys. Du kommer att bli del av ett nordiskt team och i dagsläget är det du och din närmsta chef som kommer ansvara för att allt it-användande fungerar som det ska.

Nordic Infucare grundades i Stockholm 2004 med målet att erbjuda specialiserad behandling i hemmiljö för patienter som lider av kroniska sjukdomar. Under årens lopp har Nordic Infucare byggt upp en omfattande kompetens och marknadsnärvaro inom områdena diabetes, kardiologi, neurologi och immunologi. Inom alla dessa områden tillhandahåller Nordic Infucare läkemedel och/eller medicinteknisk utrustning och har utvecklat ett strukturerat stöd för patienter och vårdpersonal.

Hos Nordic Infucare befinner du dig i en internationell miljö i en inkluderande och öppensinnad atmosfär där medarbetarna beskriver sin arbetsplats som att komma hem. I rollen får du chans att ta ansvar och utamana din problemlösningsförmåga i en roll med mycket kontaktytor. På sikt finns möjligheter att delta i diverse projekt av mer komplex karaktär gällande verksamhetens it-användande.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nordic Infucare. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker sig tillsvidare förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med it-manager att ansvara för det dagliga it-användandet i verksamheten och agera stöd gentemot användarna. Du kommer exempelvis att:
 • Handha intern IT-support (Windows 10/Office 365/NAV) med hjälp av IT manager
 • Handha intern växel- och telefonsupport (iCentrex
[telefonväxel/telefonistster{svarsservice}/Android/iPhone) med hjälp av den support vi får av leverantören
 • Behjälplig med fysisk installation av IT-utrustning, såsom bildskärmar, dockningsstationer, periferiutrustning mm på arbetsplatser
 • Hjälpa till med mjukvaruinstallation och konfigurering av datorer enligt NIC-strukturen (rutinjobb)
 • Ibland tömma datorer och ominstallera för återanvändning enligt punkt 4
 • Viss dokumentation av utfört arbete (registerföring)
Vi söker dig som
 • Talar engelska och svenska i tal och skrift då arbetet kommer att ske på båda språken
 • Har ett stort intresse för IT och teknik
Meriterande
 • Erfarenhet av affärssystem som exempelvis Microsoft Dynamics NAV
 • Erfarenhet av PC, Windows och Officemiljö
 • Har förståelse för en organisations uppbyggnad och hur olika delar såsom marknad, ekonomi, logistik och it samspelar
Som person har du en prestigelös inställning till supportärenden och agerar tålmodigt och flexibelt utifrån ärendens karaktär för att förmedla bästa möjliga upplevelse till medarbetarna. Förutom din förmåga att alltid ge bästa möjliga service ser vi även att du har ett pedagogiskt sinne. Detta kommer behövas för att skapa kvalitet i arbetet genom att lära dina medarbetare orsaken till problem som de stöter på i samband med att du hjälper dem att lösa dem.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Nacka Strand
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Infucares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Infucare är ett företag som tillhandahåller medicinteknisk utrustning, läkemedel och tjänster som underlättar behandling med läkemedel i hemmiljö på den nordiska marknaden. Dem arbetar inom fyra områden, Diabetes, Parkinson, Immunologi och PAH.