Framgångsrikt IT-företag söker en Account Receivable Representative!

Framgångsrikt IT-företag söker en Account Receivable Representative!

Vill du utvecklas inom ett framgångsrikt IT-företag där du blir en del av ett sammansvetsat team som värdesätter en god laganda? I rollen som Account Receivable Representative får du ta egna initiativ och utmana arbetsprocesser och rutiner. Har du en naturlig fallenhet för service och kvalité kan det här vara jobbet för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Account Receivable Representative som kommer att arbeta med företagets kundreskontra. I den här tjänsten kommer du att arbeta i ett härligt team om 7 personer som alla ingår i Accounts Receivable team och där närmsta chef kommer att vara Accounts Receivable Manager.

Företaget erbjuder dig en spännande framtid på en arbetsplats som är inspirerande och fartfylld. De är i ständig utveckling och vill att du ska utvecklas med dem. Att ha roligt på jobbet och driva företaget framåt ligger i fokus. Din vardag kommer att vara omväxlande, men handlar mycket om att ge god service till interna och externa kontakter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att ha daglig kontakt avseende kundfakturor med företagets samarbetspartners. Vidare kommer du att sköta utbetalning av kreditnotor till kunder samt registrera kundbetalningar. Du kommer också att till exempel:
 • Hantera kundreskontran för de nordiska länderna inom koncernen.
 • Svara på frågor via mail och telefon från kunder avseende faktura- och betalningsfrågor.
 • Ta fram och analysera olika avstämningar/rapporter/statistik.
 • Hantera och åtgärda eventuella oplacerbara betalningar samt överbetalningar.
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för ekonomi och är nyfiken på att lära dig mer inom området. Dessutom trivs du med att arbeta inom en stor organisation och har en naturlig fallenhet för administration.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har kunskaper om hur flödet fungerar och har lätt för att sätta in dig i ett nytt system och därmed komma snabbt på banan. Dessutom söker vi dig som:
 • Har studerat ekonomi på gymnasienivå eller eftergymnasial nivå
 • Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare (förslagsvis från en liknande roll)
 • Har obehindrade kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, då kommunikationen sker på båda språken
Det är meriterande om du
 • Har kunskaper i de nordiska språken (främst finska & danska)
 • Har erfarenhet från programmet Microsoft Dynamics AX
Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor och har en god social förmåga. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har ett strukturerat arbetssätt och utmanas till att lösa problem som uppstår. Vidare är du serviceinriktad och brinner för kundnöjdhet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Nacka Strand
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork