Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Dustin

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Dustin

"Här är det roligt att gå till jobbet! Om du vill ha ett omväxlande jobb och komma till ett team med härlig stämning och bra gemenskap så är detta rätt roll för dig!" Så beskriver din kommande chef Viktor tjänsten som kundtjänstmedarbetare i Dustins kundserviceteam. Som kundtjänstmedarbetare jobbar du med kundservice till Dustins företags- och privatkunder via telefon och mail och du strävar alltid efter 100 % kundnöjdhet. Kan du svenska och finska och trivs att arbeta i en omväxlande vardag så kanske detta är rätt roll för dig. Sök omgående för att inte missa chansen!

Information om uppdraget

Academic Work söker just nu för Dustins räkning en kundtjänstmedarbetare till deras svenska och finska kunder. I denna roll är du en nyckelperson i Dustins vision att vara deras kunders förstahandsval och sätta standarden för effektiv IT. Du kommer tillhöra Dustins Nordiska Kundservice-team, ett team på 25 personer som levererar förstklassig service till Dustins kunder. I det svensk/finska teamet är det tre personer som arbetar idag, varav du blir den fjärde.

Din blivande chef Viktor Svennberg, Customer Service Manager beskriver rollen så här "Rollen passar dig som drivs av att arbeta med kundservice och vill arbeta med andra i ett engagerat team. Som chef fokuserar jag på att skapa delaktighet och kontinuerlig feedback. Vi har det roligt och jobbar tillsammans för att driva Dustin framåt och vi vill att du utvecklas med oss, hos Dustin finns det många olika karriärsvägar"

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Dustin. Dustins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter

Dustin erbjuder dig en spännande framtid på en arbetsplats som är inspirerande och fartfylld. Här har du möjlighet att kombinera ett utvecklande arbete med familjeliv i en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. När du börjar i rollen får du en bra introduktion i arbetsuppgifterna och en fadder i teamet som kommer stötta dig i din roll. Rollen består av ungefär lika mycket samtal som mail från både privatkunder och företagskunder. Dina ärenden hos Dustin är varierande och din vardag i denna roll blir allt annat än tråkig!

Du kommer bland annat att:
  • Svara på inkommande mail och samtal kring främst reklamationer och återköp
  • Ge råd och guida kunderna kring frågor rörande webben
Vi söker dig som

* Flytande kunskaper i tal och skrift i svenska och finska, du kommer främst att hantera svensktalande kunder men det förekommer även finska samtal och mail varav du behöver vara duktig och trygg i båda språken.

Det är meriterande om du har erfarenhet av någon typ av kundservice med det viktigaste är att du har en attityd som stämmer överens med driv, ambition och engagemang.

Som person är du serviceinriktad och ansvarstagande där du tar ansvar för dina ärenden och ser till att sträva mot nöjda kunder. Vidare är du problemlösande och uthållig och ger inte upp trots om det är mycket att göra eller ett tuffare ärende som behöver lösas. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Nacka Strand, Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Johanna Olsson +46 8 12 05 23 40 eller Joanna Medner +46 8 522 549 68.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dustins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dustin har mer än 1 000 medarbetare. Omsättningen verksamhetsåret 2017/18 uppgick till 10,3 miljarder SEK. Drygt 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden. Dustins framgång bygger på att det är ett bolag med fokus på tillväxt och entreprenörskap och har utvecklats i takt med marknaden och dera kunders förändrade behov. För att de ska kunna fortsätta vara framgångsrika strävar de efter att jobba tillsammans och vinna som ett lag. Därför är Win as a team deras kärnvärdering. Läs mer här om Dustins kärnvärden och varför inte passa på att spana in din kommande chef Victor på LinkedIn?

Förutom bra kollegor och utvecklingsmöjligheter erbjuder Dustin även friskvård och har ett wellness team som ordnar olika aktiviteter för dig som anställd. Här går det bra att träna på lunchen både i ordnade aktiviteter eller på Sats som ligger precis utanför dörren. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Dustin!