Ekonomiansvarig till klimatsmart gasellföretag i Nacka Strand!

Ekonomiansvarig till klimatsmart gasellföretag i Nacka Strand!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomi och redovisning? Söker du efter en långsiktig, bred tjänst med mycket eget ansvar samt med möjlighet att på sikt ta dig an rollen som ekonomichef? Parking Partner har två år i rad blivit utsedda till DI gaseller för snabbast växande företag. Ta chansen och var med på deras fortsatta resa och sök rollen som ekonomiansvarig redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Parking Partners räkning en ekonomiansvarig till deras kontor i Nacka Strand. Parking Partner är ett väletablerat parkeringsföretag med 20 anställda som arbetar med allt från stora P-hus till mindre utomhusparkeringar inklusive långtidsuthyrning av parkeringsplatser. De erbjuder även kringtjänster som projektering, renhållning, bilvård, förvaring samt hämtning och lämning av bilar.

I rollen som ekonomiansvarig kommer du välkomnas till deras kontor om cirka 10 personer i Nacka Strand med gym, restauranger, grönområden och vatten runt husknuten. Ekonomiavdelningen kommer bestå av totalt två personer, vilket innebär att rollen som ekonomiansvarig kommer vara bred och innehålla flertalet olika arbetsuppgifter kopplat till redovisning och ekonomi. Du kommer få en grundlig introduktion och upplärning av Parking Partners nuvarande ekonomichef. Din närmsta chef kommer vara VDn som du även kommer att ha nära samarbete med. Parking Partner arbetar i ett specialanpassat rapporteringssystem som du kommer att få lära dig och i övrigt arbetar de i Hogia. Vi ser gärna att du har ett intresse i att effektivisera och utveckla redan befintliga processer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Parking Partner.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig kommer du arbeta med all form av ekonomi- och redovisningsarbete hos Parking Partner. Det är en bred ekonomisk och administrativ tjänst som innefattar allt från bokföring, fakturering och bokslut till att vara behjälplig vid momsfrågor. Du kommer i rollen även ha mycket kontakt med Parking Partners kunder och leverantörer, både via telefon och mejl.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Momsredovisning
 • Resultat- och balansrapporter
 • Bokföring, från ax till limpa samt kontakt med revisorer
 • Fakturering samt övrig ekonomisk administration
Rollen innebär stort eget ansvar samt erbjuder även möjligheter att utveckla arbetssätt och rutiner på företaget. Parking Partner söker en person som vill stanna långsiktigt och som i framtiden kan ta sig an rollen som ekonomichef.

Vi söker dig som
 • Har som minst 3 års tidigare erfarenhet av ekonomi och redovisningsarbete från ax till limpa samt har en god förståelse för den ekonomiska helheten i bolag. Du har gjort månadsbokslut självständigt och det är ett stort plus om du även gjort årsredovisning, men det är inget krav
 • Har en eftergymnasial utbildning i ekonomi
 • Har mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska, då du kommer använda båda språken i arbetet
Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll på ett mindre företag där du haft helhetsansvar för ekonomin.

Som person är du strukturerad och har en förmåga lägga upp och prioritera ditt arbete. Du är en riktig doer och kan självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare är du en ihärdig person som inte ger upp när du möter motgångar och tuffa utmaningar.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Nacka Strand, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Parking Partners önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Parking Partner är ett etablerat parkeringsföretag där medarbetarna har stor erfarenhet av parkeringsbranschen. De arbetar med allt från stora P-hus till mindre utomhusparkeringar, inklusive långtidsuthyrning av parkeringsplatser. Parking Partner är Miljö och kvalitets certifierade enligt ISO 14001 och 9001 och har ett stort fokus på miljö och hållbarhet.