Vi söker vikarierande lärare i trä- och metallslöjd till Noblaskolan Saltsjö-Boo

Vi söker vikarierande lärare i trä- och metallslöjd till Noblaskolan Saltsjö-Boo

Lärare i trä- och metallslöjd till Noblaskolan Saltsjö-Boo

Ditt uppdrag

Varje elev har det som krävs för att lyckas inom sig. Vår uppgift är att locka fram den potentialen genom att ställa krav, stötta och utmana. Framgång är inte en destination, utan en process vi jobbar på varje lektion. Redan från grundskolan.

Vi erbjuder nu ett vikariat på 45% för undervisning i trä- och metallslöjd. I tjänsten ingår undervisning i trä- och metallslöjd i årskurs 5-9 måndag och tisdag eftermiddag samt heldag onsdag. Tjänsten är ett vikariat fram till 4/4, med möjlig förlängning.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom trä- och metallslöjd. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och intresse för att utveckla våra elevers kunskap och samarbeta kollegialt. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är tydlig i dittledarskap och har en god vana av att arbeta i en slöjdsal.

Vi erbjuder

Det är viktigt att utvecklas! Vi ställer krav på såväl våra elever som våra lärare, samt stöttar och utmanar varandra för att nå ännu längre.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat fram till 4/4 med möjlig förlängning. Tillträde snarast.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Johanna Fröjmark på 076-1145706 eller mailadress johanna.frojmark@noblaskolan.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (2 dagar kvar)