Lärare i slöjd och bild

Lärare i slöjd och bild

Lärare i slöjd och bild till Noblaskolan Saltsjö-Boo

Ditt uppdrag

Varje elev har det som krävs för att lyckas inom sig. Vår uppgift är att locka fram den potentialen genom att ställa krav, stötta och utmana. Framgång är inte en destination, utan en process vi jobbar på varje lektion. Redan från grundskolan.

Vi erbjuder nu en heltidstjänst med undervisning i slöjd och bild med start efter överenskommelse. I tjänsten ingår undervisning i slöjd och bild i årskurs 3-9. Tjänsten är ett graviditetsvikariat under läsåret 21/22 med önskan om start redan under våren -21.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare inom slöjd och bild. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och intresse för att utveckla våra elevers kunskap och samarbeta kollegialt. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är tydlig i ditt ledarskap och har en god vana av att arbeta i en slöjdsal.

Vi erbjuder

Det är viktigt att utvecklas! Vi ställer krav på såväl våra elever som våra lärare, samt stöttar och utmanar varandra för att nå ännu längre.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat fram till och med juni -22. Tillträde efter överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Johanna Fröjmark på 076-1145706 eller mailadress johanna.frojmark@noblaskolan.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)