Senior bilmekaniker till Nacka sökes!

Senior bilmekaniker till Nacka sökes!

Dina arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker och söker nytt jobb? Just nu söker vi en senior bilmekaniker till vår kunds verkstad i Nacka. Detta är en heltidstjänst där du kommer arbeta kl:7.00-16.00, måndag till fredag. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd hos vår kund om du får tjänsten.

Hos vår kund kommer du vara del av ett sammansvetsat team som dagligen arbetar med allt från att serva bilar till att göra reparationer och felsökningar.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker
  • Har B-körkort
  • Talar och skriver svenska flytande då det används i den dagliga kommunikationen
Som person ser vi att du är driven och målmedveten. Du är mån om att skapa goda relationer både med dina kollegor och dina kunder. Vi ser att du är noggrann i ditt sätt att arbeta, samt att du är ansvarsfull och självständig. Utöver detta är det även viktigt att du har ett brinnande intresse för bilar.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl ouise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Nacka
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.