Redovisningsekonom till vår kund inom fastighetsbranschen

Redovisningsekonom till vår kund inom fastighetsbranschen

Dina arbetsuppgifter

Vår kund expanderar och söker nu en Redovisningsekonom till kontoret i Nacka! Du kommer att vara en del av ekonomiavdelningen som nu består av 3 personer och du rapporterar till Ekonomichef. Rollen innebär många olika kontaktytor, såväl internt som med företagets kunder och leverantörer. Du arbetar med varierande arbetsuppgifter och du anpassar dagligen ditt arbete utifrån kundernas behov och förutsättningar. Detta är en rekrytering vilket betyder att du blir anställd direkt av vår kund.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:
  • Leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Löpande redovisning
  • Anläggningsregister för inventarier och fastigheter
  • Sammanställning och betalning av skatt och moms
  • Avstämningar
  • Bokslutsarbete
  • Sammanställning och redovisning av bokslut enligt kundens redovisning
Din profil

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll som Redovisningsekonom i minst två år. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande. Vi ser att du är självgående i ditt arbete samt att du är noggrann, prestigelös och strukturerad. Arbetsbelastningen varierar över tid och under vissa perioder är den högre varför du bör gilla ett högt tempo och att tidvis arbeta under tidspress. Vi ser även att du är en nyfiken, flexibel och engagerad person som trivs i en entreprenörsdriven miljö där förändringar kan ske snabbt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.