Svetsare (TIG) sökes till Harry Holms AB

Svetsare (TIG) sökes till Harry Holms AB

Företaget Harry
Holms AB


Harry Holms AB är ett familjeföretag startat av grundaren Harry Holm 1945. Företaget drivs idag av tredje generationen. Verksamheten består i att konstruera, tillverka och sälja rostfria produkter till sjukvård och industri.


Steriliseringskorgar, tvålhållare, operations- och tandläkarutrustning m.m. svetsas och bearbetas i verkstaden före elpolering.


Företaget med drygt 30 anställda är i en stabil utveckling och söker nu ytterligare en eller flera produktionsmedarbetare som skall arbeta med TIG-svetsning och andra verkstadsarbeten.
Dina arbetsuppgifter

Montering och TIG-svetsning av våra rostfria produkter. Punktsvetsning och övrigt verkstadsarbete kan även komma i fråga.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med TIG-svetsning av rostfritt i klena dimensioner. Som person skall du vara ordningsam och noggrann samt kunna arbeta självständigt utifrån givna instruktioner. Kvalitetsmedvetande är en självklarhet.


Erfarenheter av svarvning och fräsning är meriterande men inte ett krav.


För att kunna ta det här jobbet måste du vara fullt frisk. Du får inte ha några allergier som kan utlösas av arbetsmiljön, t.ex. vatten och syror samt nickelallergi. Du behöver också kunna arbeta skiftgång om så krävs. Arbetet kräver även att du kan svenska flytande i tal och skrift.


Skicka din skriftliga ansökan med CV till Patrik Olsson på patrik.olsson@harryholms.se


Harry Holms AB


Rörläggarevägen 7


684 30 Munkfors
Mer info
Telefon 056353350
Email Mejla HArry Holms AB
Område Munkfors
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.harryholms.se
Sista ansökningsdag 12 okt (23 dagar kvar)