Är du vår nästa IT-tekniker?

Är du vår nästa IT-tekniker?

Är du serviceinriktad och har ett genuint IT intresse? Vill du arbeta mot slutkund och vara behjälplig i olika IT frågor? Då är detta tjänsten för dig

Dina arbetsuppgifter

Som IT tekniker hos vår samarbetspartner kommer du att arbeta mot slutanvändarna inom den egna koncernen. Dina konkreta arbetsuppgifter är, vara behjälplig i olika IT frågor inom nätverk, telefoni och Windowsmiljön. Det är ett varierat yrke där du kommer komma i kontakt med många olika typer av frågor från dem internt anställda inom koncernen. Exempel på IT problem som kan uppstå är att tilldela behörigheter i de interna systemen, lägga till/ta bort användare, tilldela och ändra lösenord etc.

Din profil

För att passa in i rollen som IT tekniker ser vi till dig med ett stort, genuint intresse för teknik. Du ska ha en god kompetens inom IT, antingen från eftrgymnasial utbildning eller arbetslivet. Vi ser att ditt driv och ditt intresse är det viktigaste.
Som person ser vi att du är prestigelös, samarbetsvillig och flexibel.

Skallkrav för tjänsten:
  • IT bakgrund från antingen eftergymnasial utbildning eller från yrkeslivet
  • Svenska och engelska i tal & skrift
  • Genuint intresse för teknik
Meriterande
  • Arbetat med liknade arbetsuppgifter tidigare
  • Läst kurser/arbetat mot Projektledning
Villkor

Start: Enligt ö.k
Lön: Enligt ö.k
Ort: Munkfors
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Munkfors
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en stor verksamhet i Munkfors som har ett par hundra slutanvändare. Man jobbar mot olika typer av branscher och sektioner. Det är en trygg arbetsplats med goda utvecklingmöjligheter.
På kontoret i Munkfors är dem idag 4st IT-Tekniker med en lite mer senior bakgrund så en långsam och gedigen introduktion genomförs vid anställning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.