Automationsingenjör sökes!

Automationsingenjör sökes!

Brinner du för automation och programmering? Har du ett stort intresse av att arbeta med maskinnära programmering och för ett stort, väletablerat företag med varierande arbetsuppgifter? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör på detta företaget kommer du att arbeta med att felsöka, underhålla och bygga maskiner inom sågindustrin. Det kommer även förekomma mer mekaniskt arbeta iform av sammansättning utav maskiner. På sikt ser man också att det kan tillkomma ansvar vid inköpsfrågor och testning av nya maskiner som man funderar på att köpa in.
Företaget som är en del av en stor koncern fungerar som en supportverksamhet där man inom koncernen åker ut till koncernföretagen och åtgärdar, driftsätter och provkör maskinerna.

Till en början kommer man att gå med mer seniora kollegor för att allt eftersom växa in i rollen och bli mer självgående.

Din profil

Kompetenskrav:
  • Eftergymnasial utbildning mot automationsingenjör, KY/YH - eller universitetsutbildning
  • Ha ett mekaniskt intresse och gilla att arbeta med maskinnära programmering.
  • Behärska det svenska språket i tal & skrift
Som person ser vi att du har en socialkompetens och ett stort driv att vilja utveckla både dig själv och företaget framåt. Det är viktigt att du är prestigelös, lyhörd och villig att bidra till en bättre verksamhet.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Munkfors
Arbetstider: 07.00-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Munkfors
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som grundades för drygt 50 år sedan är ett familjeföretag som idag omsätter ca 500 miljoner och det är ett företag som verkligen bryr sig om sina anställda, kvalité samt arbetssäkerheten! Mer information om kunden kommer på intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.