Junior affärsutvecklare med kemibakgrund

Junior affärsutvecklare med kemibakgrund

Produktionsindustrin förändras ständigt och vi söker nu dig som är i början av din karriär och vill vara med på resan mot industri 4.0. Swedev har tagit steget mot en automatiserad och "smart" produktion för att nå nya höjder! Nu söker de dig som vill utvecklas tillsammans med dem i en produktnära och operativ roll. Genom att utveckla företagets produkt bidrar du till företagets framgång. I rollen får du även goda möjligheter att komma med nya idéer samtidigt som du utmanas till att hitta nya innovativa lösningar! Sök idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker dig som vill arbeta som Kemist hos Swedev. Swedev tillverkar och exporterar rakelblad till tryckindustrin. Genom stora investeringar mot en mer automatiserad tillverkningsprocess ska de nu öka produktionens kapacitet och växa. Genom modern teknik ska de utöka sin positionering som en av marknadens kvalitetssäkraste leverantör.

Du kommer i denna roll vara en del av hela tillverkningsprocessen och därför arbeta i nära samarbete med produktionspersonal och produktägare. Som Kemist hos Swedev har du ett finger med i olika delar av verksamheten och du kommer arbeta med förbättringsarbete, produktutveckling- och optimering, omvärldsbevakning och analys.

På företaget arbetar idag 44 personer på olika avdelningar och hela verksamheten är placerad i Munkfors. Du blir en del av en arbetsplats som präglas av frihet under ansvar och du har därför stora möjligheter till att vara med och påverka företagets såväl som din egen kompetens.

Du erbjuds
 • En spännande och omväxlande tjänst med goda karriärsmöjligheter.
 • En raketstart i karriären på ett medelstort företag där varje medarbetare dagligen utmanas.
 • En central specialistroll hos ett företag i en expansiv fas.
 • En gedigen introduktion där du går med i produktionen och får utbildning i de system du kommer använda.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du arbeta med produktutveckling och olika produktionstekniska delar. Det innebär att du har en viktig funktion kopplat till produkttest, kvalitetssäkring och optimering av rakelbladens ytbehandling.

Du kommer till exempel:
 • Utveckla ytbehandlingsprocessen
 • Göra avancerade bedömningar och kundanalyser
 • Supporta kunder i val av blad och teknik
 • Göra omvärldsbevakningar, delta på mässor och träffa dirstibutörer
 • Göra tester av ytbehandling samt ta fram nya idéer och göra testkörningar
Vi söker dig som
 • Som har en tekniskt inriktad utbildning inom Kemi, till exempel som högskoleingenjör inom kemiteknik eller likvärdig.
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du initiativtagande på så sätt att du självständigt driver ditt arbete framåt och tar fram nya idéer och lösningar. Då du kommer ha ett brett kontaktnät med distributörer, kunder och kollegor ser vi att du trivs i sociala sammanhang och har en fallenhet för att bygga relationer. Du är även strukturerad och agerar lösningsorienterat i ditt arbetssätt samtidigt som du har god självinsikt och en hög grad av personlig mognad.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Munkfors
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedevs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Munkfors
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedev är en del av koncernen Munkfors Industri och tillverkar rakelblad under varumärket Swedcut. Företaget har sina rötter i Munkfors där all produktion idag sker och de har sedan starten haft en stadig tillväxt.

Swedevs kunder finns till 99.8% utomlands och består av företag som arbetar med tryck, främst mot livsmedelsindustrin, det vill säga med förpackningar och etiketter. Rakelbladen är en förbrukningsartikel och det är för kunderna väldigt viktigt att den håller hög kvalitet. Vilket Swedevs produkt såklart gör- och det är en anledning till att de nu expanderar med en ny produktionslinje och bygger ut sina lokaler.