Hoppa till innehåll

IT-tekniker Integration till Arctic Paper

Om företaget
Arctic Paper koncernen är ett europeiskt företag och en ledande tillverkare av högkvalitativt grafiskt finpapper och pappersmassa, med fokus på tillväxt även inom biobaserade förpackningslösningar och fossilfri energi. Företaget är närvarande med egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på Warszawabörsen och NASDAQ i Stockholm. Koncernen är huvudägare i den börsnoterade svenska massaproducenten Rottneros AB.

Vi har två anläggningar i Sverige; Munkedal och Grycksbo samt en i Polen. Vi förstärker nu vår IT-avdelning på pappersbruket i Munkedal. Läs gärna mer om oss på www.arcticpaper.se

Dina arbetsuppgifter
Vill du bli en viktig kugge i vår digitaliseringsresa? Har du minst 2 års erfarenhet inom IT-integration och är en initiativrik och kommunikativ person? Då får du möjlighet att jobba på ett av världens mest miljövänliga pappersbruk i Munkedal!

Rollen innebär bl. a utveckling och förvaltning av nya och befintliga integrationer samt stötta organisationen för att säkra driften. Du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter, både i projekt och med produktutveckling. Att utvärdera nya tekniker och verktyg inom ditt område blir en del i ditt jobb. Arbetet utförs både självständigt och tillsammans med övriga kollegor och ni hjälper varandra på ett prestigelöst sätt. Tjänsten är ny hos oss och du blir en viktig del i vårt IT-team. Vi är en relativ liten IT-organisation, vilket innebär att du även kommer att arbeta med andra IT-områden och dessa kan anpassas efter dina kompetenser, exempelvis kunskaper inom molntjänster eller databaser. Dessutom innebär tjänsten en viss mängd arbete av sedvanligt drift- och supportarbete. Rollen innebär även samarbete och support för andra enheter inom koncernen och IT-partners. Beredskapstjänst kan komma att ingå i befattningen.

Din profil
Vi söker dig som har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom IT-integration och relevant utbildning. Du har bred erfarenhet inom IT och goda kunskaper kring någon integrationsplattform som till exempel MS BizTalk, Webmethods, IBM Integration Bus eller liknande. Goda kunskaper om molntjänster som Azure samt databaskunskaper är meriterande.

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Arctic Paper behöver du vara social, prestigelös och positiv. Du förstår vikten av ett bra samarbete och att vara kommunikativ. Du är målmedveten och initiativrik och har förmåga och viljan att lära dig nya saker. Vi ser även att du är noggrann och har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?
Som anställd på vår IT-avdelning blir du en viktig del i vår IT-utveckling och digitalisering. Vi erbjuder säkra, trevliga och moderna arbetsplatser samt ett kamratligt förhållningssätt och goda utvecklingsmöjligheter. Arctic Paper är ett stabilt och tryggt bolag, med fokus på hållbar utveckling och miljövänlig papperstillverkning. Det är viktigt för oss att ha en säker, trygg och stimulerande arbetsmiljö för alla. Våra ambitioner är att ha en alkohol- och drogfri arbetsplats.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Lundgren, tel: 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 30 november 2023.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar inte emot CV via mail.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga - vi jobbar med bra folk helt enkelt!

Premier Service Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda med en omsättning på drygt 100 Miljoner SEK.
http://www.premier.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kalmar stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Kalmar stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Kalmar stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Uddevalla
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga