Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Sommarjobba som truckförare hos Arctic Paper

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
ARCTIC PAPER S.A. är en av de ledande tillverkarna av högkvalitativt grafiskt finpapper i Europa. Bolaget producerar bestruket och obestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. I bolaget finns tre pappersbruk: Arctic Paper Munkedals, Sverige, Arctic Paper Grycksbo, Sverige och Arctic Paper Kostrzyn, Polen. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och december 2012 på NASDAQ i Stockholm.

Arctic Paper Munkedals AB är beläget i Bohuslän, vid Örekilsälven. Älven är en av Sveriges laxrikaste, och mynnar ut i landets enda tröskelfjord, Gullmarn.

Här produceras obestrucket grafiskt papper av hög kvalitet under varumärket Munken och Amber. De är miljövänliga och ett idealiskt val för företag som vill förmedla ett genuint naturligt intryck genom sitt tryckta material. En stor del av hemligheten bakom vår framgångsrika papperstillverkning är vår rika tradition som går tillbaka ända till 1870-talet.

På grund av brukets känsliga läge blev vi i ett tidigt skede intresserade av att anpassa vår produktion och vårt miljöengagemang efter den omgivande naturen. Arctic Paper är en del av koncernen Arctic Paper. Koncernen är en av Europas ledande pappersindustriföretag inom högkvalitativt grafiskt finpapper. Företaget har produktionsenheter i Sverige och Polen och försäljningskontor runtom i Europa.


Tjänstebeskrivning
Vi söker engagerade sommarjobbare med truckkörning som huvudsaklig syssla. I ditt arbete som truckförare kommer du bland annat att arbeta med Lastning och lossning av fordon med truck, märkning av gods, köra truck inne på lagret och plocka fram material. Då du är en viktig spelare i produktionen, rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar tillsammans med trevliga kollegor.

Arbetet är under sommaren med start maj/juni för en visstidsanställning på cirka 2-3 månader. Du kommer att arbeta dagtid.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är en gedigen truckförare. Du har en nyfiken inställning och är intresserad av att utvecklas tillsammans med teamet på Arctic Paper. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som bland annat har lätt för att samarbeta och har en stark vilja att utvecklas.

En framgångsfaktor för dig och företaget är att du omsätter våra värderingar i ditt arbete. I rollen som medarbetare betyder det följande:

Allt är möjligt - Du är serviceinriktad och positiv, engagerad och har förmågan att förstå behoven som finns inom företaget. Du vill göra ett bra jobb.

Våga vara personlig - Du bidrar med dig själv, de kunskaper, kompetenser och erfarenheter du har. Din roll i teamet är betydelsefull.

Ständiga förbättringar - Du är självständig och har en egen drivkraft. Du är noggrann, kommunicerar rakt och är ärlig. Du har viljan till att utvecklas inom ditt arbete.

Tillsammans - Du har lätt att få kontakt med andra, är utåtriktad och relationsskapande och har god förmåga till att samarbeta.

Ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och har truck- samt traverskort. För alla anställningar gäller att du bör vara minst 18 år och inneha minimum AM-kort vid anställningens början. God kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift krävs samt god datavana. Erfarenhet av lossning och lastning är starkt meriterande.

Det är viktigt för oss på Arctic Paper att ha en alkohol- och drogfri arbetsplats för att skapa en säker och trygg arbetsmiljö för alla våra anställda. Detta innebär att innan det är aktuellt för en anställning genomförs alkohol- och drogtest av vår företagshälsovård. Du måste få godkänt på båda testen för att kunna erbjudas en anställning hos oss.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa kandidatansvarig Karinna Tuzinovic tel 072 819 82 59. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 31 Mars. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 mars 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.