Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Arctic Paper söker IT-tekniker till Munkedal

Publiceringsdatum
31 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Arctic Paper koncernen är ett europeiskt företag och en ledande tillverkare av högkvalitativt grafiskt finpapper och pappersmassa, med fokus på tillväxt även inom biobaserade förpackningslösningar och fossilfri energi. Företaget är närvarande med egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på Warszawabörsen och NASDAQ i Stockholm. Koncernen är huvudägare i den börsnoterade svenska massaproducenten Rottneros AB.

Vi har två anläggningar i Sverige; Munkedal och Grycksbo samt en i Polen. Vi förstärker vår IT-avdelning och söker nu en IT-tekniker till pappersbruket i Munkedal. Läs gärna mer om oss på www.arcticpaper.se

Tjänstebeskrivning
Har du en bred erfarenhet inom IT? Är du nyfiken och vill vara med på vår digitaliseringsresa? Då är du kanske vår nya kollega!

Vi är en relativt liten IT-organisation vilket innebär att du kommer att arbeta med ett flertal områden med drift, support samt utvecklingsarbete i olika projekt. I teamet där du ingår ansvarar ni tillsammans för både utveckling och förvaltning. Arbetet utförs både självständigt och tillsammans med övriga kollegor i teamet och ni hjälper varandra på ett prestigelöst sätt. Befattningen innebär även samarbete och support för andra enheter inom koncernen och IT-partners. Beredskapstjänst kan komma att ingå i befattningen. De exakta uppgifterna är inte spikade utan kan till viss del anpassas beroende på den sökandes profil.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 2 år av relevant och aktuell arbetslivserfarenhet samt lämplig 3-årig gymnasieutbildning eller högre. Kunskapsområden som är meriterande är bl.a. kunskaper inom Azure, Sharepoint online och andra MS-baserade molntjänster, SQL Server samt RDS/Citrix. Andra kunskapsområden kan också vara värdefulla. Vi värdesätter en bred kunskap/erfarenhet inom IT.

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Arctic Paper behöver du vara noggrann, positiv, målmedveten, självgående och van vid att ta ansvar.

Vi ser även att du:
- har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt
- har en mycket god samarbetsförmåga
- är initiativrik och har förmågan och viljan att lära dig nya saker
- har en god kommunikativ förmåga
- har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vad erbjuder vi dig?
Som anställd på vår IT-avdelning blir du en viktig del i vår IT-utveckling och digitalisering. Vi erbjuder säkra, trevliga och moderna arbetsplatser samt ett kamratligt förhållningssätt och goda utvecklingsmöjligheter. Arctic Paper är ett stabilt och tryggt bolag, med fokus på hållbar utveckling och miljövänlig papperstillverkning. Det är viktigt för oss att ha en säker, trygg och stimulerande arbetsmiljö för alla. Våra ambitioner är att ha en alkohol- och drogfri arbetsplats. Eftersom vi i våra rekryteringsprocesser lägger stort värde vid mångfald, rättvisa och inkluderande ser vi gärna en variation bland de som söker.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Lundgren tel. 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 29 februari 2024. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Liknande Jobb

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 februari 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.