Reservdelspersonal / servicetekniker Husqvarna Axima Munkedal

Reservdelspersonal / servicetekniker Husqvarna Axima Munkedal

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har en stor drivkraft och initiativrikedom för att agera problemlösare åt våra kunder och serva dem i vår butik.

Du ska kunna arbeta självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av reservdelar och småmaskiner. Du supporterar även våra servicemekaniker i det dagliga arbetet med att ta fram reservdelar.

Vår Husqvarnaavdelning kommer att vara din huvudsakliga arbetsuppgifter. Vilket innefattar bland annat beställning av maskiner från Husqvarnas sortiment, reservdelar och bokningar av service. Du tillsammans med två andra är nyckelspelarna för denna avdelning.

I arbetsuppgiften ingår även reparation/service av Husqvarnas sortiment, installation av Husqvarna robotgärsklippare samt laga slingbrott/lägga ny slinga.

Utöver Husqvarna kommer du också få hjälpa kunder med delar gällande lantbruk och entreprenad, då vi har ett schema som gör att vi jobbar omlott.

Erfarenhet av entreprenad- och lantbruksmaskiner är ett plus men inte nödvändigt eftersom vi sätter stort värde på engagemang.

DINA KVALIFIKATIONER
För att lyckas med detta jobb så är vi säkra på att du hittar lösningar på det mesta och är full av energi och uthållighet, du är dessutom stresstålig och gillar att hålla många bollar i luften. Vi sätter mycket stort värde på kundfokus och du bör vara samarbetsvillig, flexibel och ha gott ordningssinne.

Vi tror att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt att du är van att klara dagens krav på tillgänglighet och snabb service.

Bilkörkort, goda datakunskaper samt engelskakunskaper är ett krav då vi dagligen har kontakt med utländska leverantörer.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Munkedal

ANSÖKAN
Rekrytering sker löpande, ansök genom att fylla i formuläret.

UPPLYSNINGAR
Patrik Göthberg, Reservdelsansvarig Axima Munkedal 0524 188 81

Marcus Hansson, Platschef Axima Munkedal 0708 133 574

Vi tror på våra ledord som är Engagemang - Tillgänglighet - Trygghet

Välkommen till www.axima.se
Mer info
Område Munkedal
Yrkesroll Försäljning, Butik, Teknik & Ingenjör, Övrigt, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.axima.se/
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län.
Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service.
Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.
Vi är ca 250 medarbetare och omsätter ca 1250 Mkr.
Vi representerar i huvudsak världsledande varumärken som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Toro, Bergmann, Husqvarna, Polaris, Suzuki, Fiat transportbilar med flera.