Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi söker nu en CSR Officer till Arctic Paper Munkedals AB

Är du en kommunikativ och driven person med några års erfarenhet från arbete med CSR frågor? Drivs du av viljan att jobba mot givna mål? Gillar du att utveckla, hantera och koordinera CSR relaterade frågor och vara delaktig i processer som bidrar till att stärka vårt varumärke genom rapportering av värdefulla nyckeltal från vår verksamhet.
Då har vi rollen för dig!

Jobba för framtiden redan idag

I rollen som CSR Officer tillhör du vår CSR grupp i Munkedal och stödjer vår organisation med kunskap, information och utbildning i CSR frågor.

Dina ansvarsområden kommer att ligga med väldigt mycket fokus på CSR och att vi möter de kriterier som Arctic Paper står för och att de krav som certifieringar och kunder kräver av oss uppfylls. En viktig uppgift blir att hålla sig uppdaterad på utvecklingen av den Europeiska CSR utvecklingen.

I dina arbetsuppgifter ingår det att:
 • Samla in intern och extern data med fokus på värdekedjan
 • Koordinera och samarbeta med både interna avdelningar och externa intressenter.
 • Hantera och supportera företagets CSR rapporter och mål
 • Övervaka utveckling kring CSR relaterade frågor
 • Säljsupport i form av avancerad miljöinformation om diverse miljömärken och våra produkters miljöpåverkan
 • Bidra med framtagning kring våra "non-financial" rapporter
 • Ta fram projektomfattningar och budgetera för dessa
 • Medverka i interna och externa revisioner
 • Arbeta i Arctic Papers CSR plattform
 • Medverka i Brukets program för kundbesök
 • Upprätthålla miljöutbildningar och kurser för marknadsorganisationen
Du blir en viktig del av Arctic Paper Munkedals AB - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen. Våra medarbetare drivs i denna anda av hög stolthet, och ett stort engagemang. Du kommer dessutom att jobba på ett pappersbruk som utmärker sig att vara ett av de renaste pappersbruken i Världen.

Mångfaldsinkludering och jämlikhet är viktiga faktorer i vårt rekryteringsarbete, och vi ser gärna en stor variation bland de som söker tjänsten. I samråd med chef är även distansarbete en självklar del av tjänsten.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig med några års erfarenhet av att arbeta med CSR frågor och har som minst en universitetsutbildning i ämnen kopplade till detta. Har du dessutom erfarenhet från processindustri eller annan tyngre industri, är det meriterande. En stark analytisk förmåga och bra meriter kring kommunikation värderar vi högt. Vi ser gärna att du behärskar MS Excel, Teams och övriga verktyg kopplade till rapportering.

För att vara framgångsrik i tjänsten behöver du obehindrat kunna kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.

Tjänsten är heltid och en tillsvidare tjänst. B-körkort är ett krav.

Är det här du?

Vi ser att du som person har mycket god samarbetsförmåga, är social som person, flexibel i ditt sätt att bemöta uppgifter som du ställs inför, stresstålig och har möjlighet att resa i tjänsten. Har förmåga att skapa goda kontakter och kommunicerar på ett professionellt och tydligt sätt. Du har hög moral och affärsetiskt tänkande för Arctic Paper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ta reda på mer!

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Jonas Dahlqvist på 010 451 7183 eller mail: jonas.dahlqvist@arcticpaper.com

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 30/6 2023

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Arctic Paper koncernen är ett europeiskt företag och en ledande tillverkare av högkvalitativt grafiskt finpapper och pappersmassa, med fokus på tillväxt även inom biobaserade förpackningslösningar och fossilfri energi. Företaget är närvarande med egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på Warszawabörsen och NASDAQ i Stockholm. Koncernen är huvudägare i den börsnoterade svenska massaproducenten Rottneros AB.

Liknande jobb