Underhållstekniker till industriföretag

Underhållstekniker till industriföretag

Har du erfarenhet av underhåll av maskiner och robotar? Drivs du av hitta lösningar och förbättringar? Kanske har du arbetat med lean tidigare och underhåll av maskiner? Då är tjänsten som underhållstekniker något för dig! Du är välkommen med din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Heltid (2-skift), för start enligt överenskommelse och tillsvidare.

Arbetsbeskrivning:

Vår kund är en populär arbetsgivare och industriföretag med lång historia. I fabriken, som är både ljus och trevlig, tillverkar man olika tillbehör av metall. Som underhållstekniker kommer du arbeta med både produktionen, underhåll och förbättringsarbeten vid maskiner och robotar.

Arbetsuppgifter:
  • Du kommer arbeta med support och avhjälpande mot produktion samt förebyggande arbete och avhjälpande underhåll på all teknisk utrustning.
  • Utföra felsökning och felavhjälpning på verktyg och maskiner.
Tjänsten innebär arbete inom både el, pneumatik, hydraulik och mekanik.

Kvalifikationer:
  • Utbildning inom verkstadsteknik, maskinreparationer eller kunskap och erfarenhet inom området.
  • Arbetsuppgifterna ställer krav på maskintekniska kunskaper. Givetvis är det bra om du har arbetserfarenhet inom området sedan tidigare och har ett stort teknikintresse.
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.
  • B-körkort.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi tror att du sätter laget före jaget, har ett tekniskt intresse liksom ett eget driv. Det kanske är därför som du fått goda vitsord från tidigare arbetsgivare. Eller så är det för att du är hjälpsam och flexibel. Har du dessutom en positiv inställning och lätt för att lyssna av andra? Då kommer du att trivas hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Petra Pettersson | Petra.Pettersson@randstad.se |
Mer info
Område Munkedal
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 20 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.