Vi söker logistikplanerare

Vi söker logistikplanerare

Tjänstebeskrivning

En av våra stora kunder i Dingle söker efter en person som har kunskap och arbetat inom och med logistikadministration.
Har du viss kunskap att utfärda tulldeklarationer är det ett plus.

Kvalifikationer

Du som söker har erfarenhet av logistikadministration alt att du just nu studerar detta ämne och vill arbeta under sommaren när du har studieuppehåll.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av tulldeklarationsarbete alternativt tullutbildning via tullverkets kurser, handelskammarens Import och exportskola, från tulldataleverantörer som har egna utbildningar eller annan jämförbar utbildning. Du har erfarenhet från att arbeta i affärsdatasystem.
Som person har du lätt för att kommunicera och ser hur ett gott samarbete mellan andra avdelningar kan förbättra processer och ge effektivitet på alla plan i företaget.
Du är en person som gillar att jobba både självständigt och i grupp, du är noggrann och nyfiken att lära nytt.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

B-Körkort
Bil
Engelska i tal och skrift.
Mer info
Område Munkedal
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.