Artwork Application Designer till New Wave Mode AB i Dingle

Artwork Application Designer till New Wave Mode AB i Dingle

Tjänstebeskrivning

På vår avdelning Specialdesign hos New Wave Mode AB i Dingle arbetar vi med produkter som specialtillverkas i fjärran östern för specifika slutkunder med särskilda önskemål och behov. Det innebär att produkterna får kundanpassad design och branding redan vid tillverkningen.

Som Artwork Application Designer jobbar du grafiskt med att ta fram skisser åt kund på hur dess varumärkesplattform kan föras över till produkten genom färgsättning, placering av artwork och andra designanpassningar. Skisserna ligger sedan till grund för produktion.

Vi söker en person med kunskap i grafiska program som Adobe Creative Cloud, känsla för färg och form och intresse för kommersiell grafik.
Du får gärna vara utbildad inom grafisk design och/eller textil design, men dina personliga egenskaper och din förmåga att leverera inspirerande och säljande koncept till kund är avgörande.

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen. tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2018-12-07.

I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anders Kristiansen
Telefon 0707858647
Område Munkedal
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer, Marknadsföring, Art director
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

New Wave Group AB (publ) är börsnoterat på Nasdaq OMX Stockholm (Mid Cap) och är moderbolag i en koncern med cirka 60 dotterbolag i omkring 20 länder och med ca 2 500 anställda.
Koncernen är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom profilbranschen samt sport- gåvo- och inredningssektorn.
Bland koncernens varumärken kan bl a nämnas Craft, Clique, New Wave, Cutter & Buck, Seger, Pax, Sagaform, Jobman, Projob, Orrefors och
Kosta Boda.