Sommarjobb inom miljöarbete till Suez Recycling i Munkedal

Sommarjobb inom miljöarbete till Suez Recycling i Munkedal

Har du nyligen tagit C-kort och vill ha ett spännande sommarjobb? Har du bra lokalsinne och vill kombinera lastbilskörning med fysiska arbetsuppgifter? Då ska du söka tjänsten som sommarjobbare till Suez Recycling!

Om tjänsten
Som miljöarbetare hos Suez Recycling i Munkedal kommer du att arbeta över semesterperioden, v. 24-31 och dina arbetsuppgifter kommer innebära att tömma sopkärl hos privatpersoner runtomkring Munkedal. Körningarna kommer vara både på landsbygd och i stadsmiljö där du kör planerade rutter och du kommer att köra med hjälp av karta/GPS. Arbetet innefattar både kärning och vissa fysiska moment som att hämta sopkärl. Detta är ett perfekt jobb för dig som kan ske nyligen tagit C-kort eller som vill testa på något nytt! Arbetet är förlagt mellan 6-15 där du själv ansvarar för raster mm.

I din roll som miljöarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Arbeta över sommarmånaderna
  • Tömma sopkärl på landsbygd och i stadsmiljö.
  • Körning av sopbil
Om dig
Vi söker dig som är du serviceinriktad och noggrann. Det kan förekomma vissa fysiska arbetsuppgifter så du bör inte vara främmande för detta. Du värdesätter ordning och reda och har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning. Du har lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus. Vidare söker vi dig som har C-kort samt YKB men har du ingen körerfarenhet är detta inget problem. Har du arbetat med liknande arbete tidigare är detta meriterande! Vidare ser vi att du kan arbeta 8 veckor i följd, start v.24-31

Viktigt för tjänsten är:
  • C-kort+YKB
  • Kunna jobba v.24-31
  • Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som miljöarbetare är ett konsultuppdrag med start v.24 Till att börja med är uppdraget på 2 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas innan sommaren och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Johansson via 0200 - 22 22 22 / emma.johansson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sommarjobb, Adecco, Munkedal, Lastbil, lastbilschaufför, sopgubbe, miljöarbetare, Suez Recycling
Mer info
Område Munkedal
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.