Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Nu söker vi flera grymma montörer till Mullsjö med start omgående!

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning
Vi söker nu flertal montörer för långsiktiga uppdrag till våra kunder som ligger i Mullsjö med omnejd. Du kommer att ingå i ett team och montera ihop olika komponenter utifrån ritning. Arbetet kommer främst ske i 2-skift men även andra tider kan förekomma.

Kvalifikationer
För att arbeta som montör hos våra kunder så ser vi gärna att du har tidigare erfarenheter av montering, kan ritningsläsning och gillar allt från pilligt arbete till större och tyngre jobb. Du som person ser dig som allmänt händig, praktiskt lagd och har ett öga för detaljer. Du gillar även att arbeta självständigt och i team.
Svenska i tal och skrift är ett krav samt körkort och bil. Tidigare erfarenhet av montering är meriterande.

Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan på vår hemsida www.soderco.se

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.