Hoppa till innehåll
AIR Liquide Gas AB logotyp

Operatör till fyllningsstation i Mullsjö

Ansök nu
Hur kommer du att BIDRA och VÄXA?

Har du intresse för teknik och gillar ett handfast arbete? Är du en positiv och noggrann lagspelare som trivs med att arbeta mot uttalade mål? Då har vi jobbet för dig: Välkommen att söka tjänsten som operatör hos oss!

Nu söker vi på Air Liquide en operatör till vår fyllningsstation i Mullsjö. Som operatör är du ansvarig för att kontrollera, förbereda och fylla gasflaskor enligt Air Liquides och våra kunders högt ställda kvalitets- och säkerhetskrav. Du är också ansvarig för att analysera den färdiga produkten.

I ditt jobb ingår transporthantering och truckkörning vid lager. Här samarbetar du med våra chaufförer för att lastning sker på ett säkert och effektivt sätt.

För Air Liquide står kunden i centrum vilket innebär att du noggrant kontrollerar att alla kunders beställningar plockas korrekt och kan levereras i tid. Dessutom är du en problemlösare som vid behov tar dig an service och underhållsarbete på fyllningsstationer.

Som operatör ser vi också att du tar en aktiv del i kvalité och förändringsarbetet. Det innebär att du har möjlighet att påverka och göra skillnad för Air Liquide!

MATCHAR du?

På Air Liquide kommer säkerheten alltid i först hand, därför är det ett absolut krav att du delar denna värdering. Det innebär att du tar ansvar för både din och dina kollegors arbetsmiljö och aktivt deltar i säkerhetsarbetet.

Eftersom vi fyller gasflaskor med medicinsk gas är noggrannhet extra viktigt.

Du är en ansvarstagande person som uppskattar ett nära samarbete i ett mindre team. Dessutom har du ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att lägga in en extra växel för leverera goda resultat även under hektiska stunder.

Som person är du serviceinriktad och flexibel. Du trivs på en mindre arbetsplats där allas insats är viktig. Du skriver och talar svenska. Det är meriterande om du har truck certifikat.

Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega med glatt humör till Mullsjö!

Vill du veta mer om denna roll? Vänligen kontakta Site Manager Rasmus Jansson på 072-501 91 09 (från och med 5 september).

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!

Våra olikheter ligger bakom våra resultat

På Air Liquide vinnlägger vi oss om att bygga en mångfaldig och inkluderande arbetsplats som innefattar mångfalden hos våra anställda, våra kunder, patienter, lokala intressenter och kulturer över hela världen.

Vi välkomnar och beaktar ansökningar från alla kvalificerade sökande, oavsett deras bakgrund. Vi är starkt övertygade om att en mångfaldig organisation öppnar upp möjligheter för människor att ge uttryck för sin talang, både enskilt och i grupp, och det bidrar till att vi kan förnya oss genom att verka i enlighet med våra grundprinciper, arbeta för vår framgång och skapa en engagerande miljö i en värld i förändring.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Air Liquide är världsledande inom gaser, teknik och tjänster för industrin och hälso- och sjukvården.

Genom sina anställdas engagemang och mångfald, främjar Air Liquide energiomställning och ekologisk omställning samt förändringar inom hälso- och sjukvård och digitalisering, och skapar mervärde för alla sina intressenter.

Anslut dig till oss för en stimulerande erfarenhet: du kommer att få se en värld av möjligheter att lära och utvecklas, där innovationsförmåga står i centrum för vår verksamhet, i en öppen, samverkande och respektfull miljö.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare