Hoppa till innehåll
Har du intresse för teknik och gillar omväxlande arbete? Är du en positiv och noggrann lagspelare som trivs med många bollar i luften? Välkommen att söka tjänsten som operatör hos oss.

Air Liquide strävar för att bidra till hållbar framtid och vi har dedikerat oss till att gå över till en ren och hållbar gasindustri där vi genom innovation och högteknologi formar framtiden med utmärkta tjänster för industri och hälsa.

Vi erbjuder dig en position i ett företag som förstår att när du växer så växer vi. Vi erbjuder dig därför fantastiska karriärmöjligheter i ett internationellt företag baserat i 75 länder samtidigt som du kommer att arbetar i ett team som operatör.
Andra förmåner är säkerhetsbonus, arbetstidsförkortning och friskvårdsbidrag.

Ditt uppdrag och hur du kommer bidra
Nu söker Air Liquide en operatör med ledarskapspotential till vår fyllningsstation i
Mullsjö. Som operatör är du ansvarig för att kontrollera, förbereda och fylla gasflaskor enligt Air Liquides och våra kunders högt ställda kvalitets och säkerhetskrav. Du är också ansvarig för att analysera den färdiga produkten. Eftersom vi fyller gasflaskor med medicinsk gas är det väldigt viktigt att du är noggrann så att allting blir korrekt med lagerhållning och packning av flaskor. I ditt jobb ingår truckkörning vid lager och transport hantering. Här samarbetar du med våra chaufförer för att lastning sker på ett säkert och effektivt sätt.

För Air Liquide står kunden i centrum och det innebär att du noggrant kontrollerar så att alla kunders beställningar plockas korrekt och kan levereras i tid. Dessutom är du en problemlösare som vid behov tar dig an service och underhållsarbete på fyllningsstationer. Som operatör ser vi också att du tar en aktiv del i kvalité och förändringsarbetet. Det innebär att du har möjlighet att påverka och göra skillnad för Air Liquide!

Vem är du?
På Air Liquide kommer säkerheten alltid i först hand, därför är det ett absolut krav att du delar denna värdering. Det innebär att du tar ansvar för både din och dina kollegors arbetsmiljö och aktivt deltar i säkerhetsarbetet.
Du är en ansvarstagande och driven person som uppskattar att se konkreta resultat både för teamet och dig själv. Dessutom har du ett strukturerat arbetssätt och en

förmåga att lägga in en extra växel för leverera goda resultat även under hektiska stunder.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och gillar att lära dig nya saker. Du skriver och talar flytande svenska och det är meriterande om du har arbetat administrativt och har truck certifikat.
Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega med glatt humör till Mullsjö!

Övrig information
På Air Liquide finns det goda utvecklingsmöjligheter. Vi har en kultur som främjar innovationsarbete och självständiga initiativ och vi erbjuder en säker och mångfaldig arbetsmiljö med god balans mellan arbete och fritid. Trivs du med det och att ta ansvar för att bidra till att utveckla vår fyllningsstation, tar vi gärna emot din ansökan.

Omgående tillsättning!
Välkommen med din ansökan via länk.
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jes Munch på jes.munch@airliquide.com
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 apr. 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Verksamheten finns representerad i 80 länder, har ca 66 000 medarbetare och över 3.6 miljoner kunder och patienter. Oxygen, nitrogen och hydrogen är små molekyler som är grundläggande för liv, materia och energi. Dessa gaser utgör hörnstenarna i Air Liquides vetenskapliga arbete och har varit kärnan i koncernens verksamhet sedan den grundades 1902.

Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare